Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slávika zakázali v telke: Pre tieto nechutné videá!

Jaro Slávik Zobraziť galériu (6)
Jaro Slávik (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Dostal stopku! Jaro Slávik (42) je medzi divákmi známy predovšetkým ako porotcovský kat z jojkárskej šou Česko Slovensko má talent. V súkromí je však v prvom rade producentom, ktorý do našej krajiny prináša zaujímavé akcie zo zahraničia. Jeden z aktuálnych projektov chcel podporiť aj propagáciou na obrazovkách verejnoprávnej RTVS... No televízia to rázne zatrhla. Dôvod? Nechutné videá!

Jaro Slávik je v súkromí úspešným producentom, ktorý do našej krajiny pravidelne prináša množstvo zahraničných umelcov a zaujímavých projektov. Aj v týchto dňoch je zaneprázdnený organizáciou akcie, ktorá odštartuje už o pár týždňov. 


Lístky na Zombie run nájdete na portáli predpredaj.sk>>


Reč je o športovom podujatí Zombie run, ktoré chcel známy Slovák podporiť kampaňou na obrazovkách verejnoprávnej RTVS. Odtiaľ mu však prišla jasná odpoveď - nič nebude! Dôvod? Nechutné videá. Vopred dohodnutú spoluprácu televízia zatrhla kvôli dvom nahrávkam, ktoré sú vraj pre obrazovky štátnej televízie príliš nevhodné.

„Táto kampaň je pre STV-čku priveľa,“ povedal nám so smiechom k vzniknutej situácii Slávik. „Mali sme dohodnutú kampaň, a potom keď si pozreli spoty, povedali, že to nie je vhodné pre RTVS,“ prezradil nám producent. Ten si myslí, že televízia vnímala videá inak, ako boli pôvodne myslené. „Myslím, že to považujú nie za zábavu, ale skôr za niečo, čo hraničí s násilím. Mal som z toho taký pocit, že tam videli viac negatívneho ako pozitívneho,“ dodal organizátor. 

Faktom je, že klipy k Zombie run sú takmer ako vystrihnuté z hororového filmu. Veď napokon celá akcia sa nesie v duchu živých mŕtvol - ide o prekážkový beh, pri ktorom zúčastnených naháňajú zombie alebo sa jedným z nich stanú sami. A teda aj samotné upútavky na túto akciu majú hrôzostrašný nádych. Pozrite - toto zakázali na obrazovkách RTVS!

Viac o téme: Jaro Slávik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu