Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slávik kritizoval v priamom prenose: Poriadne naložil víťazke ČSMT!

Jaro Slávik Zobraziť galériu (4)
Jaro Slávik (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Servítku pred ústa si nekládol! Televízia Joj v týchto chvíľach naplno pripravuje ďalšiu sériu šou Česko Slovensko má talent. Už cez víkend začínajú prvé kastingy. Pri tejto príležitosti prišiel do Novín o 12-tej Jaro Slávik (41). A svojimi slovami v priamom prenose mnohých určite prekvapil. Pred kamerami totiž skritizoval poslednú víťazku projektu Gyöngyi Bodišovú (23). A nenechal na nej nitku suchú!

Už cez víkend odštartuje kolotoč hľadania talentov a zaujímavých vystúpení. Televízia Joj totiž po roku opäť pripravuje šou Česko Slovensko má talent. Pri tejto príležitosti do Novín o 12-tej zavítal porotcovský kat Jaro Slávik. Porozprával o tom, aké talenty by sa do projektu mali prihlásiť, ale aj o tom, ktoré v skutočnosti na divákov najviac zaberajú – sú to vraj tie, ktoré majú za sebou emotívne príbehy. 


Česko Slovensko našlo svoj Talent. Diváci nespokojní s víťazkou... A ešte sa aj strápnila!


Presne tento prípad je aj posledná víťazka šou Gyöngyi Bodišová. Na jej adresu sa Slávik vyjadril tiež. A mnohí zostali z jeho slov poriadne prekvapení. Známy Slovák totiž tmavovlásku pred celým Slovenskom poriadne skritizoval. „Diváci si zvolili Gyöngyi s príbehom, ale tá pridaná hodnota sa stratila, pretože je schovaná, nevystupuje,“ začal rozprávať Slávik. 

Posledná víťazka vraj vôbec nenaplnila jeho očakávania a s jej aktuálnym počínaním je veľmi nespokojný. „Každý má povinnosť voči svojmu talentu ho naplniť, tešiť ním ľudí a toto Gyöngyi jednoznačne nespĺňa. Som veľmi nespokojný s tým, ako sa zachovala k tomu daru, ktorý dostala, k tomu mandátu, ktorý dostala od divákov,“ uviedol Jaro.

„Mala účinkovať, mala nahrávať a myslím, že spravila veľkú chybu,“ dodal pred kamerami porotca. Ten v relácii okrem Talentu odpromoval aj nový projekt, ktorý plánuje doniesť do Bratislavy. Pri príležitosti 331. narodenín legendárneho skladateľa J. S. Bacha chce jeho hudbu priniesť na poriadne netradičné miesta. Už čoskoro si tak ľudia budú môcť vypočuť krásne melódie na Hlavnej stanici, Autobusovej stanici, na Hlavnom námestí či v podchodoch. 

Viac o téme: Česko Slovensko má talentJaro SlávikGyöngyi Bodišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu