Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Porotcovský kat Jaro Slávik: Hrozivý pohľad na hviezdu... Je z neho bezdomovec!

Jaro Slávik Zobraziť galériu (5)
Jaro Slávik

BRATISLAVA - Čo sa mu to stalo?! Jara Slávika (41) netreba nejako extra predstavovať - niekoľko rokov po sebe sedel v kresle porotcu v šou Česko Slovensko má talent a trápil účinkujúcich svojimi vysokými nárokmi. O to prekvapivejší je aktuálny pohľad na tohto kata. Chlap s vycibreným vkusom na módu, ktorý nezniesol, ak sa na pódiu niekto objavil v károvanej košeli, teraz vyzerá... No, ako špinavý bezdomovec!

Jaro Slávik sa do povedomia verejnosti dostal vďaka jojkárskej šou Česko Slovensko má talent, v ktorej zastával úlohu porotcu. A všetci súťažiaci sa ho báli doslova ako čert kríža – známy Slovák mal totiž na účinkujúcich veľmi vysoké nároky... A to nielen čo sa ich vystúpenia týka, ale aj samotného výzoru. Porotcovský kat bol známy tým, že doslova nenávidel, ak sa niekto na pódiu objavil v károvanej košeli.

Jeho nos na módu tak tentokrát musel poriadne utrpieť. Podarilo sa nám totiž získať jeho aktuálne fotky a rozhodne tak nastrojene ako v talentovej šou nevyzerá. Práve naopak – je z neho špinavý bezdomovec! Nejde však o jeho reálny život a Slávik takto nechodí na verejnosti, ale ufúľanca si zahral v jojkárskom seriáli Dovidenia, stará mama. No schválne, spoznali by ste ho takto?

Jaro Slávik sa v seriáli Dovidenia, stará mama objavil ako bezdomovec.
Zobraziť galériu (5)
Jaro Slávik sa v seriáli Dovidenia, stará mama objavil ako bezdomovec.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Stará mamaJaro SlávikDovidenia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu