Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Ako na striedačke! Sexi misska vymenila hokejistov: Za Pašeka má už náhradu!

Petra Poláková Zobraziť galériu (6)
Petra Poláková

BRATISLAVA – Opäť zamilovaná! Minuloročná finalistka Miss Universe SR Petra Poláková (25) sa pred vyše rokom dala dokopy so známym hokejistom Dušanom Pašekom ml. (31). No ich láske už odzvonilo. Hoci nám blondínka ešte do nedávna tvrdila, že sú spolu a reči o ich rozchode sú fámy, po mesiaci vysvitlo, že to tak nie je. Kráska sa totiž na sociálnej sieti sama pochválila novým priateľom. A lovila v tých istých vodách. Pašeka vymenila za jeho oveľa mladšieho kolegu. Pozrite, toto je on!

Športovci a krásne slečny vždy patrili k sebe! A výnimkou nie je ani bývalá finalistka Miss Universe Petra Poláková, ktorá ešte donedávna tvorila pár so známym hokejistom Dušanom Pašekom ml., ktorý vo februári tohto roka ukončil aktívnu kariéru kvôli dlhodobým zdravotným problémom.


Po dlhom zapieraní konečne priznali svoj milenecký vzťah: Známy hokejista a sexi misska sú spolu!


Začiatkom mája sa k nám dostali informácie, že milenci sa rozišli. Blondínka sa však snažila tento fakt zrejme utajiť, alebo nebola s rozchodom zmierená, keďže nám vtedy všetko vehementne popierala. „Nie, nie je to pravda, sme spolu. Stále u neho bývam,“ tvrdila nám vtedy Poláková s tým, že sú spolu maximálne šťastní.

No dnes je už všetko inak. Kráska sa totiž počas uplynulého víkendu pochválila priateľom a známym na sociálnej sieti, že je znova zamilovaná. Jej novou láskou je opäť známy hokejista. No tentoraz ulovila oproti Pašekovi  mladého zajačika – 21-ročného Marka Daňa, s ktorým sa pozná už niekoľko rokov. Mladý talentovaný športovec hrá túto sezónu za veľkou mlákou. Vo februári tohto roka bol z Chicaga vymenený za troch hráčov do tímu Winnipeg Jets.

O tom, že je blondínka opäť šťastná a zamilovaná, vypovedá aj jej status, ktorý napísala k ich spoločnej fotografii. „A vôbec nie je treba vravieť veľa... Treba ísť iba ďalej a držať sa vedľa seba... Ďakujem Bože, že si nás spojil,“ napísala Petra, ktorá označila v statuse aj hokejistu Daňa a pridala srdiečko či pusinku. Zisťovali sme preto, kedy sa dvojica dala dokopy a čo zapríčinilo jej predchádzajúci rozchod.

„Dobrý deň, prosím vás zavolajte mi neskôr, teraz som momentálne v práci, potom sa vám budem venovať,“ odvetila nám kráska, ktorá ale neskôr už nedvíhala telefón. A jej príspevok z Facebooku zmizol.

Neskôr nám však odpísala na sms správu. „Nechcem naše súkromie rozoberať prostredníctvom médií. Myslím si, že sa dá písať o zaujímavejších veciach. Čo môžem povedať, je fakt, že s Dušanom Pašekom netvorím pár už dlhšiu dobu, k dôvodom sa vyjadrovať nebudem. S Markom sa poznáme 4 roky a momentálne prežívame veľmi krásne obdobie. Nezakladáme si na tom, aby sa niečo o nás riešilo, písalo,” uviedla Poláková k novému vzťahu. A fotografia so zamilovaným statusom sa potom opäť objavila na jej profile. Zrejme sa nevedela rozhodnúť, či to teda oznámiť celému svetu alebo si nechať len pre seba. 

Viac o téme: Petra PolákováDušan Pašek mlMarko Daňo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu