Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Klamár Kraus?! Nacúval vraj do auta a zdrhol: Takto sa vyhovára!

Jan Kraus Zobraziť galériu (5)
Jan Kraus (Zdroj: FTV Prima)

PRAHA – Toto by na naho povedal zrejme iba málokto! Moderátor Jan Kraus (62), ktorý je dobre známy aj v našich končinách, sa mal v utorok dopoludnia podľa českého portálu Super.cz dopustiť autonehody. V centre Kutné Hory podľa svedkov nacúval do auta za sebou a následne ušiel z miesta činu preč. Česká hviezda tvrdí, že je to nezmysel.

Hulvát či obeť?! Vtipkárovi Janovi Krausovi do smiechu zrejme posledné dni veľmi nebolo. Český portál Super.cz totiž informoval o nehode, ktorej sa mal moderátor dopustiť v centre Kutnej Hory, kde pri cúvaní poškodil cudzie vozidlo. Hoci vraj podľa okoloidúcich vyšiel z auta a vozidlá si poobzeral, následne z miesta nehody ušiel a nenechal na seba ani kontakt. Očití svedkovia tvrdia, že ho videli a poznačili si vraj aj jeho ŠPZ.

Kraus však tvrdí opak.  Na svojom profile na sociálnej sieti napísal: „Nemal som žiadnu autonehodu. O ničom som nevedel, neviem doteraz. Volal mi policajt, že im niekto nahlásil „nehodu“. Ohromne ma to prekvapilo. „Prešetruje“ sa, či som to bol ja, kto pri parkovaní možno poškriabal vozidlo za sebou – zatiaľ to nie je preukázané.“

Český portál potom priniesol fotografiu poškodeného auta, ktoré malo poškriabaný bok vozidla. Krausovi v prípade preukázania toho, že skutočne škodu spôsobil, hrozí po prešetrení políciou pokuta od správneho úradu a sankcia od poisťovne.

Redakcii Super.cz sa na základe prehlásenia moderátora, ktorý vraj následky nehody zľahčuje, ozval i rozhorčený vodič poničeného auta.Havarijné poistenie ako väčšina ľudí nemáme, takže keby nikto šoféra pri tej nehode nevidel a keby si nezapísali jeho ešpézetku, platím si opravu sám. Znepokojuje ma, že k takejto škode dokáže pán Kraus napísať, že išlo o škrabanec. Je preliačený blatník a poškriabaný nárazník,“ uviedol muž s tým, že predbežná škoda sa môže pohybovať okolo 555 eur až takmer 1000 eur.

Majiteľ auta tvrdí, že na svojom aute do samotnej udalosti nemal jediné poškodenie. Nechajme sa teda prekvapiť, či sa preukáže, že nehodu spôsobil známy český moderátor, alebo je v tom nevinne.

Kraus údajne nabúral auto.
Zobraziť galériu (5)
Kraus údajne nabúral auto.

Viac o téme: Jan Kraus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu