Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Narástli jej prsia?! Krausova ex odhalila vnady plnšie ako zamlada!

Jana Krausová sa vo filme pýši väčšími prsiami než v mladosti. Zobraziť galériu (6)
Jana Krausová sa vo filme pýši väčšími prsiami než v mladosti.

PRAHA - Šteklivé zábery! Nová česká letná komédia Prázdniny v Provence sa nezaobišla ani bez odhalených scén. Prsia v plnej kráse tu ukazuje postava Jany Krausovej (62), exmanželky známeho herca a moderátora Jana Krausa (63). V porovnaní s tým, keď sa vyzliekala pred kamerami v minulosti, sú však akési väčšie. Čo je za tým?!

Sú nejaké iné! Jana Krausová v mladosti vyzerala ako modelka, a tak sa niet ani čo čudovať, že v pár filmoch ju režiséri nechali ukázať čo-to zo svojho tela. Odhalenú scénu však mala napísanú aj aktuálne v snímke Prázdniny v Provence. 

Prsia, čo sa v komédii objavili, však pôsobia trochu inak ako tie, ktoré Jana ukázala v minulosti. Ako sa ukázalo, v 62 rokoch sa herečka rozhodla neukazovať vlastné vnady, ale využila dablérku. „Keď sme pred natáčaním s režisérom Michálkom o úlohe hovorili, naznačoval mi, že niečo podobné bude vo filme chcieť. Povedala som: Vladimír, tú rolu vezmem, ale tú scénu musíš nejako vymyslieť, to ja robiť nebudem,” citoval brunetku český Blesk. 

Vo filme, ktorý sa čoskoro dostane do kín, tak nakoniec „hrajú” holé prsia istej Francúzky. Ide o scénu, v ktorej Janina postava zvádza takmer o 30 rokov mladšieho muža pri vešaní bielizne. Roztvorí sa jej košieľka a... Poklady sú vonku. 

 

 

 

Viac o téme: Jana Krausová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu