Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nepochopiteľná smrť sestry: Slovenský herec ju videl umierať!

Csongor Kassai Zobraziť galériu (4)
Csongor Kassai

BRATISLAVA - Rana, ktorá neprebolí! Csongor Kassai (43) je u nás obľúbený hlavne z komediálneho seriálu Profesionáli. Málokto však vie, že hlboko v srdci nosí dávny smútok. Ešte ako malé dieťa bol totiž svedkom smrti svojej sestry.

Csongor Kassai mal ako malý chlapec o rok staršiu sestru Tünde. Tá zomrela pred jeho očami ešte v predškolskom veku. Herec doteraz nevie, čo sa presne stalo. Mal totiž len štyri roky. „Doma sme trávili jarné prázdniny. A aj keď bol február, bolo celkom pekné počasie. U susedov sme hrali naháňačku. Vybavujem si, že susedka vetrala perinu, potom ju dala na zábradlie. Sestra ju totiž poprosila o pohár vody. Zrejme bola strašne studená a ako to rýchlo vypila, dostala kŕč do srdca,” povedal v rozhovore pre týždenník Téma. 

Dievčatko padlo na zem a prestalo sa hýbať. Svedkami bolo ďalších päť detí. Sestrička z vedľajšieho domu jej okamžite poskytla prvú pomoc a odviezla ju do nemocnice. „Prišiel som bez nej domov oznámiť babičke, že sestra asi zomrela. Do smrti budem mať pred sebou ten babičkin výraz. Potom prišli domov rodičia, z práce si odskočili na obed a namiesto toho okamžite odišli za sestrou... Nikdy som sa mamy nepýtal na podrobnosti, ale muselo to byť niečo príšerné,” uviedol herec. 

 

Viac o téme: Csongor Kassai
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu