Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známy spevák na transplantácii: Zachraňuje život bratovi!

Tomáš Šedivý alias Lasky Zobraziť galériu (5)
Tomáš Šedivý alias Lasky (Zdroj: Facebook T.Š.)

BRATISLAVA - Ide pod nôž! Líder skupiny Para Tomáš Šedivý (36) alias Lasky prežíva v týchto chvíľach obrovské trápenie. Jeho brat Ivan totiž trpí vážnym ochorením a život mu môže zachrániť práve on. Pozrite, ako sa známy Slovák pre súrodenca obetoval.

Tomášovi Šedivému alias Laskymu zo skupiny Para v týchto chvíľach do smiechu veľmi nie je. Jeho brat Ivan totiž v nemocnici bojuje o život. Trpí vážnou diagnózou, ktorá si vyžaduje transplantáciu kostnej drene. 

A život mu môže zachrániť práve známy Slovák. Neváhal preto ani minútu. „Niekto na kupko, niekto na festival, niekto darovať kostnú dreň,“ napísal na sociálnu sieť Facebook spevák s tým, že operácia prebehne dnes. 

Na internete si preto od priateľov prečítal mnoho slov podpory. „Veľa šťastia, nech to dobre dopadne, hlavne bratovi pomôže. Držte sa,“ objavilo sa pod Laskyho príspevkom. My sa pripájame a držíme palce! 

Líder skupiny Para Tomáš Šedivý alias Lasky na sociálnej sieti Facebook prezradil, že ide darovať kostnú dreň.
Zobraziť galériu (5)
Líder skupiny Para Tomáš Šedivý alias Lasky na sociálnej sieti Facebook prezradil, že ide darovať kostnú dreň.  (Zdroj: Facebook T.Š.)

Viac o téme: Tomáš Lasky Šedivý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu