Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Veľká rodinná tragédia: Deti sa šli hrať von, sestrička našla dvojičky (†3) na pokraji smrti

Rodina Marcengillovcov pred tragédiou.
Rodina Marcengillovcov pred tragédiou. (Zdroj: gofundme.com)

WESTMINISTER - Iba trojročné dvojčatá z Južnej Karolíny prišli o život po tom, čo sa dostali počas hry k nekrytému bazénu. Malý Caleb Marcengill bol prehlásený za mŕtveho krátko po nešťastní, ktoré sa odohralo v sobotu popoludní. Jeho bračeka Ezechiela previezli do nemocnice, kde skonal na druhý deň. Napriek prvej pomoci zo strany rodičov a neskôr lekárov sa už chlapčekov nepodarilo zachrániť.

Ďalšia zbytočná smrť dieťatka: Chlapček (†3) išiel po zabudnutú hračku, v aute sa zabuchol...

Podľa úradu koronera sa v sobotu chlapci spolu so sestrou a rodičmi zúčastnili na grilovaní v jednom z domov v Easley. Okolo pol jednej popoludní sa skupinka detí vybrala hrať von. Približne o 14:20 našlo dievčatko svojich súrodencov v bazéne, v ktorom sa podľa odhadov topili 15-20 minút. Príbuzní sa snažili bratom poskytnúť prvú pomoc, kým nedorazila záchranka. Caleba prehlásili za mŕtveho približne o hodinu neskôr, Ezechiel zomrel v nedeľu popoludní v nemocnici.

Rodičia Dawn a Brandon so svojimi deťmi: chlapcami-dvojičkami, dcérkou Gabriellou a synom Bryceom.
Zobraziť galériu (1)
Rodičia Dawn a Brandon so svojimi deťmi: chlapcami-dvojičkami, dcérkou Gabriellou a synom Bryceom.  (Zdroj: gofundme.com)

Chlapcom sa pravdepodobne podarilo dostať k bazénu cez medzeru v plote alebo ho podliezli, pretože dievčatko muselo na otvorenie bránky použiť kľúč. Rodina polícii povedala, že bratia sa práve učili plávať, ale do vody chodili iba spolu s nimi a s nafukovacími pomôckami. Podľa koronera neexistujú stopy, že by išlo o násilnú smrť a príčinou je náhodné utopenie.

Skľúčený otec Brandon Marcengill vyzval všetkých, aby objali svojich milovaných. "Držte ich pevne," povedal pre Anderson Independent Mail na Deň otcov. "Chránite svoje deti, ako najlepšie viete, než dosiahnu vek, kedy zvládnu behať a chcú sa hrať. Ako ich môžete ochrániť pred všetkým?"

Viac o téme: BazénSmrťDvojičkyChlapci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu