Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Exmarkizáčka bez zábran: Ukazuje sa úplne holá!

Gabriela Bullová Zobraziť galériu (5)
Gabriela Bullová

BRATISLAVA - S nahotou nemá problém! Nie je žiadnym tajomstvom, že bývalá moderátorka Sexy Športu na Dajto Gabriela Bullová (33) rada vystavuje na obdiv svoje prednosti a nemá problém s odhaľovaním každej časti svojho tela. Najnovšie zverejnila dráždivý záber, na ktorom sa otŕčala tak, ako ju Pán Boh stvoril. Bez rozpakov ukázala vypracované, úplne holé pozadie.

Jedna z najvýraznejších postáv markizáckej Farmy Gabriela Bullová vždy vedela okolo seba urobiť poriadny rozruch. A to nielen na farmárskom statku, ale aj v reálnom živote, keď sa stala moderátorkou – už zrušenej – relácie Sexy Šport.

V súčasnosti sa však blondínka viac ako obnažovaniu svojich kriviek a dráždeniu mužskej fantázie venuje posilňovaniu. Z kedysi provokatívnej dračice je tak dnes hotová hora svalov, ktorá sa o svoje nezvyčajné športové aktivity často delí aj s fanúšikmi na sociálnej sieti.


Sexi markizáčka sa zmenila na svalnatého Ramba: Preboha, veď už vyzerá ako chlap!


Ak by ste si však mysleli, že sa svalnáčka na zvádzanie a rajcovné pózy úplne vykašlala, ste na veľkom omyle. Najnovšie totiž extravagantná blondínka ulahodila opäť raz mužom, ktorým vystavila na obdiv svoje neprehliadnuteľné obliny. Dôkazom je poriadne odvážna fotografia, ktorú vnadná plavovláska zverejnila na internete.

Nadšencom šťavnatejších záberov tentoraz dopriala pohľad na svoje úplne nahé telo vo vani. A hoci jej napumpovaný dekolt ostal skrytý, pri pohľade smerom nižšie potešila pánskych obdivovateľov rovnako výstavným okrúhlym zadočkom. Hm, hodiny strávené cvičením a tvrdou drinou v posilňovni sa predsa len oplatili. Čo myslíte?

Exmarkizáčka bez zábran: Ukazuje
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram G.B.)

Viac o téme: Gabriela Bullová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu