Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexi Kollárova čokoládka sa vyprsila.... Fúha, a pozrite, aká je ohybná!

Paula Simoes Zobraziť galériu (11)
Paula Simoes (Zdroj: Instagram P.S.)

BRATISLAVA - Vie si vybrať! Boris Kollár (50) je známy tým, že má rád krásne ženy. Veď napokon dôkazom sú aj mamičky jeho deviatich detí. Nedávno sme natrafili na oficiálny instagramový profil najčerstvejšej z nich - Pauly Simoes (34). A fotky, ktoré naň pridáva, rozhodne stoja za povšimnutie. Na jednej z nich napríklad čokoládová kráska vystavila na obdiv svoje prsia. A navyše, pozrite, aká je ohybná!

Čokoládová kráska Paula Simoes sa do povedomia širokej verejnosti dostala ako mamička 9. dieťaťa Borisa Kollára.


Boris Kollár šokuje: S africkou tanečnicou z Fontány pre Zuzanu čaká potomka!


V období, keď bábätko ešte len nosila pod srdcom, sa tmavovláska pred verejnosťou skrývala. No dnes sa už zjavne väčšiemu záujmu okolia teší. Na sociálnej sieti Instagram sme totiž našli jej profil, ktorý dokonca označila slovíčkom „official“ – nikto si ju teda nemôže zameniť za prípadné falošné stránky.

No a fotky, ktoré naň pridáva, skutočne stoja za to. Pred pár dňami sa napríklad pochválila záberom, na ktorom sa tejto mamičke len málokto pozrie do očí... Tanečnica má totiž na sebe len ružovú plavkovú podprsenku a v nej plné prsia. Tie doslova hypnotizujú pohľady všetkých. „Pripravená na leto. Neviem sa dočkať,“ napísala Paula k fotke.

Simoes sa však okrem sexi kriviek môže pochváliť aj perfektnou kondičkou. Profil rodáčky z Angoly je plný záberov zo športových aktivít, ktorým sa venuje. A jednou z nich je aj Capoeira, vďaka ktorej je Kollárova čokoládka super ohybná. Veď pozrite sami!

Viac o téme: Paula Simoes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu