Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Judínyová v Smotánke: Erika, to je TRAPAAAS!

Erika Judínyová Zobraziť galériu (4)
Erika Judínyová (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Vyzerala skvelo, ale... Erika Judínyová aj túto sobotu priniesla na televízne obrazovky informácie zo sveta Smotánky. V závere relácie sa ale stala stredobodom pozornosti aj ona sama. Pri nakrúcaní si totiž vyrobila trapas. Jej odchod zo scény nebol taký ladný, ako chcela. Takmer sa zosypala na zem.

Erika Judínyová je príkladom, že aj majster tesár sa utne. V sobotnej Smotánke totiž vyzerala skvelo v bielych šatách zdobených farebnými kvetmi, no nepodarilo sa jej byť celý čas za dámu. V závere relácie ju zrejme zradili príliš vysoké podpätky.

Po tom, ako sa blondínka rozlúčila s divákmi, chcela ladne odkráčať zo scény, ale nepodarilo sa... Buď sa zakymácala kvôli topánkam alebo zakopla. Len tak-tak, že situáciu ustála a nespadla. „Bolo to vidno?” pýtala sa štábu. A ten jej potvrdil, že kamery jej trapas zachytili.

Erika preto svoj záverečný výstup ešte raz zopakovala. Evidentne ale nemá problém zabaviť sa aj sama na sebe, keď zábery s nepodareným odchodom zo scény v relácii ponechala.

Judínyová trapas v Smotánke

Viac o téme: SmotánkaErika Judínyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu