Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tůma a Pocisková: Všetko o ich vzťahu... Toto ešte nikomu nepovedali!

Nela Pocisková a Filip Tůma Zobraziť galériu (4)
Nela Pocisková a Filip Tůma (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Odkryli súkromie! Nela Pocisková (25) a Filip Tůma (38) svoj vzťah nejaký čas tajili. A keď sa aj ich láska prevalila, nikto sa nedozvedel detaily ich zoznámenia a podobné záležitosti. Dvojica totiž o týchto veciach nekomunikovala. Teraz však umelci spravili výnimku a odhalili, ako prebiehalo ich prvé rande, či očakávané bábätko plánovali a aj to, čo na sebe obdivujú.

Nela Pocisková a Filip Tůma sa dali dokopy vďaka seriálu Búrlivé víno. Ich vzťah sa prevalil v lete 2013, prvými spoločnými fotografiami na sociálnej sieti sa pochválili o pol roka neskôr. Svoje súkromie si ale naďalej strážili a detaily ich randenia sa nikto nedozvedel. 

Hoci sa odvtedy raz nakrátko rozišli, aktuálne sú spolu a sú šťastní. Navyše čakajú prvé bábätko a pomaly plánujú aj svadbu. Najnovšie ich vyspovedal časopis Exkluziv, ktorému prezradili aj to, čo doteraz verejnosť nevedela. Topky.sk vám prinášajú časť rozhovoru – na otázky podľa redakcie odpovedali zaľúbenci každý zvlášť. 

Kedy medzi vami nastalo prvé iskrenie? 

Nela: Spoznali sme sa na nakrúcaní seriálu Búrlivé víno asi pred tromi rokmi. Tam sme zistili, že sú medzi nami nejaké sympatie. 

Filip: Viem to presne – keď sme začali nakrúcať Búrlivé víno vo vinohradoch. Bola tam jedna taká scénka, kde sme boli viac spolu, a vtedy som si vôbec po prvýkrát uvedomil, že medzi nami niečo je. Potom sme absolvovali aj seriálovú svadbu. 

Kde prebehlo prvé rande? 

Nela: Na prechádzke s Filipovým psom, kam ma pozval. Spočiatku sa mi to zdalo byť trochu smiešne. Hovorila som mu, že raz určite pôjdem. Keď mi odpísal – ty len sľubuješ, nahnevalo ma to a napokon som súhlasila. A tak sme sa prechádzali, aj so psom, a veľa sa spolu smiali. 

Filip: Prvé rande bola vlastne naša prvá spoločná prechádzka na hrádzi v Petržalke a ešte aj pršalo, tak som priniesol pršiplášť. Vtedy sme sa len tak prešli, zasmiali a išli domov... (smiech)

Keď sa prevalilo, že ste pár, viacerých ste doslova šokovali. Povedzte, čo vás dvoch spojilo?

Nela: Podľa mňa my sami sme z toho zostali prekvapení, že nám to spolu klape a priznám sa, že mne osobne by to ani v živote nenapadlo. U nás ale asi platí, že protiklady sa priťahujú. Každý priniesol tomu druhému to, čo dovtedy nemal, a akýmsi spôsobom sme sa dopĺňali, a to nás možno začalo aj spájať. V mojom prípade to nebola láska na prvý pohľad, i keď tam bola určitá sympatia, chémia. Filip sa mi páčil ako chlap no získaval si ma postupne – názormi, argumentmi. Začalo mi s ním byť dobre a cítim pri ňom istotu a oporu. 

Čo na tom druhom obdivujete najviac? 

Nela: Ja som brala všetko veľmi vážne, možno aj preto, že som do umeleckého sveta vstúpila skoro a priveľa som rozmýšľala. Filip má na rozdiel odo mňa nad všetkým nadhľad. Možno aj preto, že má predo mnou trinásťročný náskok. A jedna z dôležitých vecí, prečo sme spolu a prečo som sa do neho zamilovala, je, že sa veľa spolu nasmejeme a tiež jeho dobré srdiečko. 

Filip: Ja často hovorím, že Nelka je človek, ktorý je naozaj dobrý. Nestretol som sa s tým, že by priala niekomu niečo zlé. Neznáša ľudskú zlobu, je skromná a váži si každý názor. 

Čakáte spolu prvé dieťatko. Plánovali ste ho, alebo vás to zaskočilo?

Nela: Neplánovali sme ho, veď mám ešte len dvadsaťpäť. Keď som odišla zo seriálu Búrlivé víno, chcela som spomaliť tempo, upokojiť sa a riešiť chvíľu len samu seba, ale stalo sa, že som v tom čase otehotnela. Myslím si, že nič krajšie na svete neexistuje, ako priviesť na svet dieťa a mať rodinu. Prijala som to ako dar a chcela by som sa dieťatku venovať čo najdlhšie, takže umeleckú kariéru v tejto chvíli, ani po jeho narodení určite riešiť nebudem. 

Filip: Neprebiehalo nijaké plánovanie, ale neboli sme z toho ani zaskočení, keď sme sa dozvedeli túto informáciu o našom dieťati. Vzhľadom na môj vek som už bol na potomka pripravený. 

Viac o téme: Filip TůmaNela Pocisková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu