Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pocisková ukázala súkromné FOTO s Tůmom: Takto ste ich ešte nikdy nevideli!

Nela Pocisková s Filipom Tůmom. Zobraziť galériu (6)
Nela Pocisková s Filipom Tůmom. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Týmto sa pochválila! Obľúbená herečka a speváčka Nela Pocisková (25) sa už každú chvíľu má stať mamičkou. Prípravy na príchod prvého potomka, ktorého porodí svojmu partnerovi, hercovi Filipovi Tůmovi (37), si zjavne vychutnáva naplno. Svedčia o tom aj jej najnovšie fotografie na sociálnej sieti, ktoré ukázala verejnosti. Pozrite sa, ako to budúcim rodičom spolu pristane.

Tehotenstvo je bezpochyby jeden z najkrajších okamihov v živote každej ženy. A ako sa zdá, aj herečka Nela Pocisková, ktorá donedávna hviezdila v markizáckom seriáli Búrlivé víno, si ho naplno vychutnáva. Svedčia o tom najnovšie fotografie, ktoré včera zverejnila na sociálnej sieti, čím odhalila kúsok svojho súkromia aj verejnosti. Takto ste ich s Filipom ešte nevideli.

Sympatická brunetka, ktorá sa každou chvíľou má stať po prvýkrát mamou, sa rozhodla spraviť si niekoľko záberov s tehotenským bruškom. Na fotografiách však nepózuje iba sama, ale nechala sa zvečniť aj spolu so svojím partnerom a budúcim oteckom Filipom Tůmom. Na jednej z nich sa dvojica k sebe nežne túli. Filip stojaci za Nelou ju bozkáva na líce a jemne sa dotýka jej bruška. Z fotky cítiť lásku a radosť z bábätka, ktoré by malo každým okamihom prísť na svet. 

Aj jej druhý záber odfotený niekde pri vode pôsobí romanticky a herci sú na nej poriadne vysmiati. Tu sa budúci rodičia, zdá sa, zahrali na dvojicu z filmu Titanic a vyskúšali si ich najznámejšiu pózu, ktorá sa odohrala na prove lode, kde Leonardo DiCaprio romanticky s rozpaženými rukami držal Kate Winslet.  

Zaujímalo nás preto, ako sa pri fotení cítili a kde fotky vznikli. Nela však na sms správu nereagovala. Dokonca  ani na to, či už náhodou nie je maminou. Pod jednou z fotiek totiž nečakane zmizli komentáre, kde jej mnohí písali, aby sa držali.  „Dnes je ten správny deň. Držte sa poklady,“ objavilo sa pod druhou snímkou, akoby mal byť štvrtok dňom, kedy má brunetka porodiť svoj poklad. Nechajme sa prekvapiť, kedy sa tak naozaj stane.

Viac o téme: Filip TůmaNela Pocisková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu