Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šesť rokov zmenilo hviezdu Jojky na nepoznanie: Foto, ktoré vám vyrazí dych!

Tento muž je dnes hviezdou televízie Joj. Zobraziť galériu (7)
Tento muž je dnes hviezdou televízie Joj.

BRATISLAVA – Toto vás dostane! Dnes je z neho úspešný moderátor, ktorého pozná snáď každý na Slovensku. Pred pár dňami ale táto jojkárska hviezda zverejnila na sociálnej sieti fotografiu spred 6 rokov, na ktorej by ho na prvý pohľad identifikoval zrejme iba málokto. Podobá sa tam totiž na niekoho úplne iného.

Milan Junior Zimnýkoval sa v uplynulom období stal hviezdou televízie Joj. Moderoval totiž talentovú šou a účinkuje aj v úspešnej súťaži amatérskych kuchárov Moja mama varí lepšie ako tvoja.   

Pred pár dňami ale vychytený moderátor zverejnil na sociálnej sieti záber, na ktorom ho takmer nik z jeho fanúšikov nespoznal. Na obrázku sa totiž na seba vôbec nepodobá. Dlhé neupravené vlasy a brada z neho robia úplne iného človeka. „6 rokov späť à la Boris Filan,“ napísal k fotografii Zimnýkoval a fakt – akoby známemu spisovateľovi z oka vypadol.

„Sorry, ale podoba strašná,“ napísal jeden z diskutujúcich a ďalší fanúšikovia sa k nemu pridali: „Ježkove oči, tá podoba je až desivá.“ „Kokos, Junior, som ťa nespoznal.“ „Veru, čistý Filan.“ Ako sa zdá, roky vedia mnohým mužom aj pomôcť, čo sa lepšieho výzoru týka. Junior je toho jasný dôkaz, nemyslíte?! 

Milan Junior Zimnýkoval pred 6 rokmi a dnes.
Zobraziť galériu (7)
Milan Junior Zimnýkoval pred 6 rokmi a dnes.

Viac o téme: Milan Junior Zimnýkoval
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu