Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Drsné vyhrážky režiséra jojkárskej hviezde: Neschudneš, nemoderuješ!

Milan Zimnýkoval alias Junior Zobraziť galériu (7)
Milan Zimnýkoval alias Junior (Zdroj: Profimedia)

BRATISLAVA – Pre prácu urobí všetko! Mnohí slovenskí moderátori sú vďační za každú pracovnú ponuku. Pre lukratívny džob niektorí urobia naozaj hocičo. Jedným z nich je aj moderátor Milan Junior Zimnýkoval (39), ktorý pre super kšeft musel expresne rýchlo schudnúť. Vyhrážky režiséra nenechali na seba dlho čakať a Junior išiel s kilami výrazne dole. Pozrite, koľko schudol!

Známy rozhlasový spíker z Fun radia a moderátor niekoľkých jojkárskych veľkých projektov ako Talent, Moja mama varí lepšie, či Nikto nie je dokonalý - Milan Junior Zimnýkoval, nikdy nepatril k vychudnutým chlapom, práve naopak. Vždy bol viac pri tele a s bruškom. Teraz je všetko inak.

Junior výrazne schudol. Nie však úplne dobrovoľne. Ako sám priznal, kilá zhadzoval kvôli novej pracovnej ponuke. Režisér mu totiž dal jasne najavo, že pokiaľ neschudne, nebude s Jakubom Prachařom moderovať novú šou o randení s názvom Take me out.

„Režisér Eibner mi povedal, že keď neschudnem, tak do Take me out ma neberie. A nedám hlavne robiť túto prácu, túto šou nejakému českému onému,“ povedal pred kamerami jojkárskeho Top Staru moderátor Zimnýkoval, ktorý sa z úbytku na váhe teší. „Už nie som obézny, iba tučný, ale tá zmena je radikálna. Myslím si, že nejakých 10 kíl išlo dole,“ priznal moderátor, ktorému v televízii museli vymeniť aj šatník. „Ľudia zo štábu, ktorí ma poznajú z Nikto nie je dokonalý, mi povedali, keď ma takto videli, že: však, ale ty si fešák. Aká zmena,“  pochválil sa Junior a pokračoval: „Výborné je, že to čo nosil Jakub v Talente, už nosím ja, tak som schudol a Jakub schudol zas ďalej,“ dodal Zimnýkoval na záver.

Junior schudol 10 kíl.
Zobraziť galériu (7)
Junior schudol 10 kíl.

Takto zhadzuje kilá navyše Junior:

Viac o téme: JuniorMilan ZimnýkovalTake me out
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu