Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Trapas v jojkárskom Talente: Nechutná nehoda moderátora priamo pred kamerami!

Marcel Forgáč a Milan Junior Zimnýkoval moderujú šou Česko Slovensko má talent. Zobraziť galériu (10)
Marcel Forgáč a Milan Junior Zimnýkoval moderujú šou Česko Slovensko má talent.

BRATISLAVA - Fuuuj, toto ste v šou ešte nikdy nevideli! Po prvýkrát divákov jojkárskou talentovou súťažou Česko Slovensko má Talent sprevádza moderátorská dvojica Marcel Forgáč (44) a Milan Junior Zimnýkoval (37). Práve druhý menovaný sa pri nakrúcaní stredajšej epizódy ocitol v naozaj trápnej situácii. Pri predstavení jedného čísla ho pred kamerami zasiahli smradľavé exkrementy.

Jojkárska šou Česko Slovensko má Talent aj tento rok priťahuje k obrazovkám množstvo divákov, ktorí si nechcú nechať ujsť nadaných súťažiacich. Medzi zaujímavé vystúpenia určite patrí aj číslo s názvom Králičí hop, pri ktorom súťažiace dievčatá porote ukázali schopnosti zajacov, ich čulosť a pohyblivosť. So sebou si však priniesli aj sliepku, s ktorou robievajú podobné vystúpenia.

Moderátor Junior vtedy dostal bláznivý nápad dať si kuru na plece a tváriť sa ako pirát. Sliepka však bola z moderátora zjavne nervózna a vyrobila mu pred kamerami poriadny trapas. Vypustila totiž na neho smradľavé výkaly. Jeho kolega Marcel Forgáč samozrejme ihneď vybuchol do smiechu. 

Zaujímalo nás preto, ako si na túto nehodu spomína sám Milan. „Vedel som, že ide číslo so zajacmi a dievčatá priniesli aj sliepku, tak som si ju vyhodil na plece, prišlo mi to zaujímavé,“ povedal nám Zimnýkoval. „Po prvé, je to prvá sliepka, ktorá sa zo mňa pos*ala, a po druhé, podal som si loto a vyhral som 60 tisíc eur a nepodelím sa,“ tvrdil Junior, no vzápätí so smiechom dodal: „Ale to nie je pravda, iba žartujem.“ 

Trapas pred kamerami neberie nijako tragicky, hoci mu určite nevoňal. To sa stáva. Ale na druhej starne, nie sú to moje veci, tak mi to bolo celkom jedno,“ smial sa Junior. Ako poznamenal, nie je vraj žiadna fajnovka a na slepačie hovienka je zvyknutý. „Ja som vyrastal u babky na dvore, takže viem, čo to je,“ uviedol Milan, ktorého táto nečakaná situácia nevyviedla z miery. Práve naopak. Prišlo mi to ako vtipná vec. Mňa to pobavilo,“ vyhlásil jojkársky moderátor na záver.

Moderátora Milana Juniora Zimnýkovala os*ala sliepka priamo pred kamerami.
Zobraziť galériu (10)
Moderátora Milana Juniora Zimnýkovala os*ala sliepka priamo pred kamerami.

Viac o téme: TalentMilan Junior Zimnýkoval
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu