Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Jojkársky svalnáč ukázal svoju lásku: Ulovila ho táto brunetka!

Ján Bakala Zobraziť galériu (26)
Ján Bakala (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Zamilovaný! Záver uplynulého týždňa patril charitatívnemu galavečeru Noc nádejí. Natáčanie si okrem viacerých známych osobností nenechal ujsť ani moderátor jojkárskeho Top Star magazínu Ján Bakala (26). A neprišiel do spoločnosti sám - po jeho boku sa objavila sympatická tmavovláska Lucia, s ktorou podľa našich informácií tvorí pár len krátko. Pozrite, toto je ona.

V závere minulého týždňa si diváci na obrazovkách verejnoprávnej RTVS mohli vychutnať charitatívny galavečer Noc nádejí. Dobrú myšlienku podporilo mnoho známych tvárí slovenského šoubiznisu – či už svojím umením priamo na pódiu alebo prítomnosťou v hľadisku.

Medzi nimi nechýbal ani moderátor Top Star magazínu Ján Bakala. A svalnáč, ktorý sa okrem uvádzania relácie venuje v súkromí aj fitness trénovaniu, neprišiel do spoločnosti sám. Po jeho boku kráčala sympatická tmavovláska, ktorá sa k jojkárovi po celý čas túlila. 

Zaujímalo nás preto, či je to jeho polovička. „Áno je to moja priateľka. Volá sa Lucka Slováková,“ prezradil pre Topky.sk zamilovaný Bakala. Nejde však o žiaden dlhodobý vzťah, ale o pomerne čerstvú lásku. „Nie je to veľmi dlho, čo sme sa dali dokopy. Ešte je to taký rozvíjajúci sa vzťah,“ upresnil Ján, ktorého s partnerkou, podľa jeho vlastných slov, spojil sám osud. 

Moderátor jojkárskeho Top Staru Ján Bakala prišiel na natáčanie Noci nádejí v sprievode priateľky Lucie Slovákovej.
Zobraziť galériu (26)
Moderátor jojkárskeho Top Staru Ján Bakala prišiel na natáčanie Noci nádejí v sprievode priateľky Lucie Slovákovej.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Top StarJán Bakala
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu