Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zmena v živote Rasťa Žitného: Nová práca, luxusné auto!

Rasťo Žitný začal nový život. Zobraziť galériu (7)
Rasťo Žitný začal nový život.

BRATISLAVA - Darí sa mu! Od nehody Rasťa Žitného (39), pri ktorej zomrel len 5-ročný Tomáško, uplynulo už viac ako 7 rokov. Za ten čas si exmoderátor stihol odpykať už aj svoj trest vo väzení. Spoza mreží ho prepustili pred 2,5 rokom a odvtedy sa nevedelo, čo vlastne robí. No dnes je to už jasné. Bývalý markizák si našiel novú prácu a dokonca jazdí na luxusnom BMW.

Rasťovi Žitnému sa pred 7 rokmi zmenil život úplne od základov. V júni 2008 totiž svojou rýchlou jazdou spôsobil nehodu, pri ktorej zahynul len päťročný chlapec. Súd mu po takmer štyroch rokoch od tragického dňa vymeral dvojročný trest, no už po 13 mesiacoch bol z väzenia podmienečne prepustený. 


Žitný mal vážnu autonehodu! Zrazil dvoch ľudí... Zomrel päťročný chlapček! 

Žitný po roku basy na slobode: Pribratý, vysmiaty a vyfintený!


Do normálneho života sa však dlho nevedel začleniť. S poznačeným registrom trestov sa veľmi ťažko hľadá práca, navyše, keď o nešťastnej nehode vie celé Slovensko. Žitný má však ešte stále na krku hypotéku, ktorú skrátka treba z niečoho platiť. Dlho o exmarkizákovi nebolo vôbec počuť a nikto nevedel, čo vlastne robí. Až doteraz...

Internetový portál vipstory.sk totiž priniesol informáciu, že bývalý moderátor má novú prácu. Ľudia ho vraj videli na istých zamestnaneckých vianočných trhoch pri stánku s kávou. Horúce nápoje však nepredával, no bol tam ako obchodný zástupca firmy, ktorá stánok dodáva. Buď si teda Žitný našiel konečne prácu, kde ho navyše obsadili na pomerne vysoký post, alebo sa jednoducho sám pustil do podnikania v tejto oblasti. 

No v každom prípade sa bývalej televíznej tvári zjavne darí – moderátor má totiž už dlhší čas jazdiť aj na luxusnejšom aute. „Rasťo má bavoráka. Nie je nový, má už nejaký ten rok, no on je spokojný. Rovnako sa mu pomaly začína dariť aj v pracovnej oblasti. Sám povedal, že ide o novú kapitolu jeho života,“ prezradil pre vipstory dobre informovaný zdroj. 

Zdá sa teda, že Žitný začína žiť svoj život opäť od nuly. No ide mu to dobre a hoci nezarába asi toľko, ako moderátor hlavnej spravodajskej relácie, na zabezpečenie všetkých svojich potrieb mu to evidentne bohato stačí. 

Viac o téme: Rasťo Žitný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu