Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žitného život 8 rokov od tragickej nehody stále v troskách: Ani toto mu nevyšlo!

Rastislav Žitný Zobraziť galériu (5)
Rastislav Žitný

BRATISLAVA – Nedarí sa mu! Bývalý moderátor Markízy Rastislav Žitný (39), ktorý v júni 2008 pri nehode spôsobil smrť malého Tomáška (†5), sa po odpykaní 13-mesačného trestu za mrežami nevie poriadne zaradiť do života. Hoci sa mu nedávno konečne začalo dariť v práci, po krátkom čase o ňu prišiel. A to musí ešte zaplatiť poriadny balík peňazí pozostalým.

Exmoderátor žlto-modrej televízie Rastislav Žitný pred ôsmimi rokmi, kedy spôsobil tragickú dopravnú nehodu. Život zničil nielen sebe, ale aj rodine Žilavých, ktorá vtedy prišla o svoje päťročné dieťa. Bývalý markizák sa stiahol do úzadia a po dlhom odročovaní súdu si nakoniec odpykal z 2-ročného trestu 13 mesiacov za mrežami.

Po návrate do spoločnosti si podľa portálu VIPstory našiel prácu v oblasti kaviarenského biznisu, kde sa mu údajne celkom darilo. Ako sa však najnovšie zdá, nie nadlho. Spomínaný portál totiž zistil, že Žitnému ani táto robota nevyšla. „Rasťo už s nimi nerobí. Neviem síce, čo sa tam stalo, ale v dobrom sa zrejme nerozišli. Asi im vadilo, že sa začalo vo veľkom spájať jeho meno s ich značkou,” prezradil dobre informovaný zdroj z Trnavy.

Medzitým exmoderátor dokonca dostal ponuku aj do televízie IN TV, ktorú však odmietol. Údajne sa už nechcel medializovať a skôr začal uvažovať nad odchodom do zahraničia. „Má toho všetkého plné zuby. Má pocit, že ho všetci na Slovensku nenávidia. Preto sa čoraz častejšie zamýšľa nad odchodom do zahraničia,” zistila od svojho zdroja stránka vipstory.sk.

Okrem toho po roku a pol súdnych ťahaniciach vo februári tohto roka súd konečne určil výšku odškodného za smrť malého Tomáška, ktorú má bývalý markizák zaplatiť rodine chlapčeka. Ide celkovo o 61 tisíc eur. Ako sa zdá, bude mať čo robiť, aby sa nielen uživil, ale aj dokázal vyplatiť spomínané odškodné. Iba čas ukáže, ako to všetko zvládne...
 

Viac o téme: Rastislav Žitný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu