Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Škandalózna exmarkizáčka opäť na obraze: Preboha, toto snáď nie!

Gabriela Bullová sa rada predvádza. Zobraziť galériu (7)
Gabriela Bullová sa rada predvádza.

BRATISLAVA - Opäť na očiach! Gabriela Bullová (33) je pre skalných divákov Markízy známe číslo. O rozruch sa postarala v druhej sérii markizáckej Farmy, kde po statku pobehovala v podväzkoch a s obojkom na krku... No svoje telo pravidelne ukazovala aj ako moderátorka Sexy športu. A na televízne obrazovky sa škandalózna silikónka chystá opäť. Neuveríte, čo tam bude robiť tentoraz.

Gabriela Bullová patrí k tým ženám, ktoré s nahotou problém nemajú. Ona práveže naopak svoje obnažené telo ukazuje rada. Či už na sociálnych sieťach alebo v televízii.


(Nielen) v Markíze ukazovala prsia: Teraz mieri do politiky! 

Vulgárna exmarkizáčka v Nákupných maniačkach: Preboha, veď vyzerá ako z bordelu! 


Veď mnohí Slováci si ju určite pamätajú ešte z druhej série markizáckej Farmy, kde po statku behala len v bielych sexi podväzkoch a so sado-maso obojkom na krku. Nahé silikóny zopár mesiacov odhaľovala aj v Sexy športe a naposledy v kvíze na menšej televízii TV8. A bez škandálu sa nezaobišlo ani jej účinkovanie v jojkárskych Nákupných maniačkach. 

No a práve na obrazovkách Jojky by sa Bullová mala čoskoro objaviť opäť. Prostredníctvom televízie si totiž táto 33-ročná matka dvoch detí chce nájsť chlapa. Pochválila sa tým na Facebooku, kde pred časom zverejnila fotku z kastingu do novej zoznamovacej šou. Ktovie, či aj pri love na nového milenca použije rodáčka zo Šale nahotu... Nechajme sa prekvapiť. 

Gabriela Bullová sa na Facebooku pochválila, že bola na kastingu v televízii Joj. V komentároch pod fotkou upresnila, že ide do novej zoznamovacej šou.
Zobraziť galériu (7)
Gabriela Bullová sa na Facebooku pochválila, že bola na kastingu v televízii Joj. V komentároch pod fotkou upresnila, že ide do novej zoznamovacej šou.  (Zdroj: Facebook G.B.)

Viac o téme: Gabriela Bullová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu