Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Rozborilov striptíz: Toto v televízii nemalo byť!

Vilo Rozboril predviedol v relácii V siedmom nebi striptíz. Zobraziť galériu (7)
Vilo Rozboril predviedol v relácii V siedmom nebi striptíz. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Vilo Rozboril (48) už začiatkom týždňa na svojom Facebooku avizoval, že štvrtková časť V siedmom nebi bude o čosi pikantnejšia ako tie predchádzajúce. Prezrádzala to fotka, na ktorej moderátor spolu s ďalšími tromi mužmi pózoval polonahý v kostýme Santa Clausa. Napokon si diváci skutočne mohli na televíznych obrazovkách vychutnať vtipný pánsky striptíz. Pôvodne však malo byť všetko úplne inak!

Pri sledovaní jojkárskeho programu V siedmom nebi sa diváci pravidelne stávajú svedkami smutných ľudských osudov. Pochmúrnu náladu, ktorá reláciu sprevádza, však naposledy oživila vtipná vsuvka – pánsky striptíz v podaní moderátora Vila Rozborila a ďalších troch mužov.


Šok pre Rozborilových divákov: Vilo, neprehnal si to trochu?!


No hoci odvážne zábery už začiatkom týždňa na sociálnej sieti Facebook avizovala fotka štyroch odvážlivcov v kostýmoch Santa Clausa, pôvodne malo byť všetko úplne inak. Do poslednej chvíle totiž nebolo jasné, či sa video so striptízom vo vysielaní objaví celé. 

Podľa našich informácií kompetentní o osude zvodných tančekov rokovali ešte deň pred vysielaním. „Bolo otázne, či sa to bude alebo nebude vysielať, rozhodlo sa o tom až v stredu,“ prezradil nám zdroj zo zákulisia relácie. Pod článkom vám prinášame zábery, o ktoré ste na televíznych obrazovkách takmer prišli. 

Video: Pánsky striptíz v relácii V siedmom nebi

Vilo Rozboril - striptíz

Viac o téme: Vilo RozborilV siedmom nebi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu