Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rozboril sa teší na prírastok do rodiny: V tomto brušku sa skrýva!

Vilo Rozboril bude dedom. Jeho dcéra Katka je tehotná. Zobraziť galériu (8)
Vilo Rozboril bude dedom. Jeho dcéra Katka je tehotná. (Zdroj: tv markíza/facebook)

BRATISLAVA/KODAŇ - Vilo Rozboril (49) prežíva v týchto dňoch obrovskú radosť. Jeho dcéra Katka (27) mu totiž pred pár dňami oznámila, že čaká svoje prvé dieťatko - z moderátora sa tak už čoskoro stane dedo. O veľkú novinu sa známy Slovák podelil aj s divákmi relácie V siedmom nebi. No hoci tí radostnú správu počuli priamo z úst budúcej mamičky, pohľad na jej tehotenské krivky sa im nenaskytol. My máme jej aktuálnu fotku... Pozrite na to bruško!

Z moderátora Vila Rozborila sa už čoskoro stane dedo. Jeho dcérka Katka je totiž v požehnanom stave a už o pár mesiacov privedie na svet svoje prvé dieťatko. A budúci starý otec sa o svoju radosť podelil doslova s celým Slovenskom. Vo svojej relácii V siedmom nebi totiž odvysielal súkromné videá, ktoré mu jeho dcéra poslala. 

„Ahoj tatino, chcela by som ti niečo oznámiť niečo veľmi dôležité pre teba aj pre nás. V júni odchádzam z práce, musím odísť z práce, pretože idem na dovolenku... Akú? Materskú dovolenku. Budeš dedkom Vilkom!“ odznelo vo videu a vzápätí sa diváci dozvedeli aj pohlavie Rozborilovho vnúčaťa. „Všetci sme si mysleli, že naše dieťa sa bude podobať na teba, ale nebude, nebude, pretože to bude malé dievčatko. Budeme mať dcéru!“ prezradila Katka. 

Diváci sa tak stali svedkami skutočne dojímavého momentu. No hoci novinku počuli priamo z úst budúcej mamičky, pohľad na jej tehotenské krivky sa im nenaskytol... Včera sa však plavovláska priateľom na sociálnej sieti Facebook pochválila svojou aktuálnou fotkou. Pozrite, aké už má veľké bruško! 

Dcéra Vila Rozborila, Katka, sa už  na sociálnej sieti Facebook pochválila aj svojím tehotenským bruškom.
Zobraziť galériu (8)
Dcéra Vila Rozborila, Katka, sa už na sociálnej sieti Facebook pochválila aj svojím tehotenským bruškom.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Vilo Rozboril
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu