Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nahé FOTO slovenskej sexice: Sánka dole, pozrite na tie krivky!

Lucia Javorčeková je známa modelka, ktorá fotí umelecké akty. Zobraziť galériu (5)
Lucia Javorčeková je známa modelka, ktorá fotí umelecké akty. (Zdroj: Instagram L.J.)

BRATISLAVA – Toto vám vyrazí dych! Lucia Javorčeková (25) je známa modelka, ktorá svojimi hriešnymi zábermi dobýja svet. Muži nad jej zvodným telom slintajú aj vďaka niekoľkým reklamám s erotickým nábojom, v ktorých brunetka účinkovala. Najnovšie kráska nafotila kalendár s nahými fotkami, z ktorých vám bezpochyby padne sánka. Veď posúďte sami!

Wau, to je žena! Toto si zrejme povie nejeden muž, či dokonca žena, keď zbadá sexi modelku Luciu Javorčekovú. Tú si môžu diváci pamätať z jojkárskeho Paneláku, kde si pred vyše rokom zahrala sexi asistentku po boku herca Mateja Landla. Okrem toho sa objavuje v reklamách, v ktorých je vždy za hriešnu zvodkyňu a vďaka svojmu dokonalému telíčku a umeleckým aktom dobýja svet. Namäkko sú z nej nielen našinci, ale aj Španieli, či Taliani, ktorí boli z jej fotiek tak nažhavení, že padali internetové servery.


Sexi Slovenka s výstavným telom dobýja svet: Z tejto obdarenej krásky sú muži celkom hotoví!


Pred pár dňami príťažlivá brunetka na seba opäť upozornila. Nafotila totiž nový kalendár so sériou nahých erotických fotiek, pri ktorých budú muži opäť slintať a ženy závidieť jej dokonalú figúru. Jednu z týchto dráždivých snímok si Lucia zverejnila aj na sociálnej sieti. Kráska je na nej zachytená, ako sedí úplne nahá na posteli a vedľa nej je polonahý muž, ktorý jej pozerá do lona.  

Ak by ste si mysleli, že opäť uvidíte jej vylepšené silikónové vnady, ste na omyle. Tie jej  z boku iba jemne vykúkajú. Hlavnú úlohu tentoraz zohrávajú očarujúce polky jej zadočku, ktoré trčia z postele. Pri pohľade na jej dokonalé sexi krivky padne sánka snáď každému chlapovi. Ale musia si nechať zájsť chuť. Táto sexica je totiž už mamičkou 5-ročnej dcérky a je dlhé roky šťastne zadaná.

Viac o téme: Lucia Javorčeková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu