Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slovenská sexica ukázala holý... Sakra, to je zadok!

Lucia Javorčeková Zobraziť galériu (5)
Lucia Javorčeková

BRATISLAVA - Páni, z tohto záberu vám bude pekne horúco! Krásne dlhé nohy, dokonalé krivky a sexi výraz. Takýmito fotografiami zásobuje Lucia Javorčeková (25) svojich fanúšikov denne na sociálnych sieťach. Tentoraz však kráska odhalila ešte oveľa viac!

Modelka Lucia Javorčeková sa väčšinou zameriava na predvádzanie odvážnej spodnej bielizne a plaviek. Brunetka sa neustále pretŕča v bezchybnej forme a sociálne siete zásobuje sexi fotkami, pri ktorých si príde na svoje najmä mužská časť jej fanúšikov. Sexica je už vďaka svojim pikantným záberom obdivovaná nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí.

Kráska rada presviedča o svojich kvalitách a svoje dokonalé krivky denne vystavuje na obdiv. Rozhodne nepatrí medzi žiadne hanblivky a svojimi šteklivými fotografiami dráždi fantáziu nejedného priaznivca pekných žien. „Mám z vás infarkty každý týždeň,“ vyjadril sa k najnovšiemu horúcemu záberu jeden z používateľov instagramu.

Javorčekovú totiž zjavne netreba dlho prehovárať na žiadnu provokáciu, a tak dokonalú tvár, či božské krivky naposledy okorenila ešte provokatívnejším kúskom. Nechala sa odfotiť nahá vo vani a pozornosť pútala pikantným záberom, pri ktorom vám okamžite skĺzne pohľad na jej bezchybné pozadie. „Sakra, to je zadok!” komentoval snímku jeden z jej talianskych fanúšikov. Veď posúďte sami!

Lucia Javorčeková vie, ako dráždiť.
Zobraziť galériu (5)
Lucia Javorčeková vie, ako dráždiť.

Viac o téme: Lucia Javorčeková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu