Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexbomba z Paneláku rajcuje fanúšikov: Celkom nahá si sadla na...!

Lucia Javorčeková Zobraziť galériu (7)
Lucia Javorčeková (Zdroj: Instagram L.J.)

BRATISLAVA – Tento záber vás dostane! Slovenská sexica Lucia Javorčeková (25) sa kedysi mihla v seriáli Panelák, ale vo svete je známa predovšetkým tým, že fotí akty. Jej profil na sociálnej sieti je plný snímok, ktoré mužom berú dych. Nehovoriac o tej aktuálnej, ktorú zverejnila počas víkendu. Kráska je na nej v nezvyčajnej polohe a úplne nahá... Pozrite!

Sánka dole! Lucia Javorčeková si v minulosti zahrala aj v jojkárskom Paneláku, ale dnes je predovšetkým známa ako modelka aktov. Svojej povesti sexbomby neostala nič dlžná ani pred pár dňami, keď na sociálnu sieť Instagram zavesila priam dych vyrážajúcu fotografiu.

Slovenská bohyňa, ktorá mužov dostáva do varu, rozhodne vie, ako zaujať. Dôkazom je aj tento najnovší umelecký erotický akt, ktorým sa pochválila verejnosti. Brunetka ním rajcuje svojich fanúšikov z celého sveta. Niet sa čo čudovať. Veď si celkom nahá sadla na koňa a všetkým tak otrčila svoju sexi „prdelku” či dokonalé prsia, ktoré ale pre istotu prekryla hviezdičkou. No priznajte, že táto fotka dostala aj vás...

Lucia Javorčeková úplne nahá na koni. Takto rajcuje svojich fanúšikov.
Zobraziť galériu (7)
Lucia Javorčeková úplne nahá na koni. Takto rajcuje svojich fanúšikov.

Viac o téme: Lucia Javorčeková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu