Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Markizácka porotkyňa otvára bolestivé rany: Toto bolo to najhoršie, čo som v živote zažila!

Martu Jandovú život ani z ďaleka nešetril. Zobraziť galériu (5)
Martu Jandovú život ani z ďaleka nešetril. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Jedná krutá rana za druhou! Aj keď česká speváčka a porotkyňa markizáckych speváckych projektov Marta Jandová (42) pôsobí navonok ako tvrdá, silná žena, v skutočnosti je všetko úplne inak. Známa brunetka totiž už v mladosti na vlastnej koži okúsila trpkosť osudu. O svojich najťažších životných chvíľach rockerka otvorene prehovorila!

Známa česká speváčka a porotkyňa Marta Jandová prežila vo svojom živote viaceré bolestné chvíle. Ako sedemnásť ročná prišla o svoju drahú mamu, ktorá prehrala boj s rakovinou vaječníkov. No a krutá rana osudu zasiahla jej rodinu aj o desať rokov neskôr, keď jej zákerná choroba zobrala aj brata, ktorému diagnostikovali nádor na mozgu.

Strata milovaných osôb zasiahla umelkyňu poriadne hlboko a ešte aj dnes sa jej o týchto neľahkých životných údeloch rozpráva veľmi ťažko. „Ja som sa z toho nedostala dodnes. Otec si založil novú rodinu, brat už bol smrteľne chorý, tak to som ešte nejako zvládala, ale tá diera po mojej mame, tá je úplne najväčšia neustále,“ priznala pre jojkársky Topstar svoj pretrvávajúci smútok Marta.

„Smrť mamičky, tak to bolo najhoršie v mojom živote. Predsa len brat, je brat a je to samozrejme hrozné, ale tá mama je taký sprievodca životom, rastieme jej v brušku deväť mesiacov, potom vylezieme von, a potom je tu pre nás vždy,“ skonštatovala smutne. Marta sa v emotívnom rozhovore dokonca netajila ani tým, že práve mama bola pre ňu najdôležitejšou osobou v jej živote. „Keď som sa napríklad vydávala, tak som si povedala, mami, kde si? Alebo keď ma niekto opustí, tak vtedy mi chýba úplne najviac. Mama by bol človek, ktorému by som úplne najradšej dávala aj svoju dcéru Marušku na stráženie. Bola by to úplne skvelá babička,“ uzavrela so slzami v očiach Jandová.

Aj napriek krutej rane osudu však Marta konečne žiari šťastím. Dôvodom na úsmev je nielen jej skvelá hudobná kariéra, ale aj založenie novej šťastnej rodinky. Spoločne so svojím manželom Miroslavom Vernerom vychováva už spomínanú trojročnú dcéru Marie, no a dobré rodinné vzťahy si speváčka naďalej udržiava aj so svojím slávnym otcom Petrom Jandom.

Viac o téme: Marta Jandová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu