Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kvôli Superstar brutálne schudla a teraz... Pozrite, ako vyzerá!

Veronika Danišová Zobraziť galériu (8)
Veronika Danišová (Zdroj: Tv Markíza/Facebook V.D.)

PRAHA – Opäť zmenená! Veronika Danišová (23) sa zviditeľnila počas poslednej Superstar. Na začiatku bola objemnejšia, počas šou však schudla neuveriteľných 40 kíl. Po dvoch rokoch ale speváčka s nádherným hlasom vyzerá opäť inak. Pozrite!

Veroniku Danišovú si môžu diváci pamätať vďaka speváckej šou Superstar, kde sa pred dvoma rokmi objavila a zažiarila. A to nielen vďaka svojmu talentu a krásnemu hlasu, ale aj vďaka dobrosrdečnosti a v neposlednom rade aj snahe zmeniť svoje plnšie tvary, v čom ju podporovala aj vtedajšia porota. Aj vďaka nim schudla vtedy neuveriteľných 40 kíl a vyzerala vo finálových kolách brutálne sexi a veľmi jej to pristalo.

Po dvoch rokoch od šou sa však čo-to u nej zmenilo! Podľa jej najnovších fotografií na sociálnej sieti vidieť, že diétam už veľmi neholduje a nejaké to kilo sa na ňu nalepilo späť. Dalo by sa povedať, že je späť tam, kde bola predtým a po jej sexi krivkách niet ani stopy. Ale ako vidieť na jej fotografiách, jej to vôbec nevadí, na prvý pohľad pôsobí vyrovnane a šťastne po boku svojho priateľa, a to je hlavné, čo poviete? Fotografiu, ako vyzerá dnes, nájdete v našej GALÉRII»

Štíhla Veronika Danišová v SuperStar.
Zobraziť galériu (8)
Štíhla Veronika Danišová v SuperStar.  (Zdroj: Tv Markíza/Facebook V.D.)

Viac o téme: Veronika Danišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu