Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nový detský idol: Miro Jaroš rozbehol veľký biznis

Miro Jaroš Zobraziť galériu (3)
Miro Jaroš (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Spevák Miro Jaroš patrí medzi stálice hudobného neba. Známy je ako spevák, ale aj autor a producent hudby pre iných interpretov. V súčasnosti sa však naplno venuje ďalšej sfére svojho pôsobenia – tvorbe pre deti. V rámci nej predstavuje okrem knižnej novinky aj svoje prvé DVD. A ani tu vraj nekončí.

Kariéra Mira Jaroša nabrala za posedný rok úplne nový smer. Jeho meno a vysmiatu tvár v žltej košeli vidíte na billboardoch a plagátoch na rôznych akciách po celom Slovensku. Jeho hudobný program pre deti láka množstvo ľudí, pre ktorých ratolesti je Jaroš prvým veľkým idolom. „Je pravda, že tento rok hráme na každej veľkej akcii určenej deťom. Záujem o môj detský program je taký obrovský, že by som toto obdobie bez váhania prirovnal k časom po SuperStar, keď sme boli na roztrhanie,“ prezradil Jaroš, ktorý sa z úspechu teší, no zároveň priznáva, že jeho spevácka kariéra tým trpí. „Svojím spôsobom som bol nútený odsunúť svoju dospelácku tvorbu do úzadia, pretože na ňu jednoducho neostával čas,“ uviedol.

Dopyt je nie len po jeho vystúpeniach, ale aj albumoch a knižkách, ku ktorým v týchto dňoch pribudne novinka v podobe DVD s videoklipmi. „Považujem to za veľký krok, rodičia si vypýtali DVD. Klipom sa na internete veľmi dobre darí, no s DVDčkom rodičia nemajú toľko roboty, pustia ho deckám v aute a je vybavené. Dali sme ho teda dokopy a verím, že sa bude páčiť, pretože ohlasy na CD boli nad očakávania,“ teší sa Miro. Ani tu sa však jeho nápady nekončia: „Pripravujeme aj ďalšie novinky, mám v hlave námet pre ďalšiu televíznu reláciu, pomaličky zbieram materiál na nové CD, je toho dosť a keď si začiatkom roka trochu oddýchnem, verím, že sa do realizácie nápadov pustím naplno.“

Detské DVD Mira Jaroša si môžete zakúpiť na stránke iPark.sk. Exkluzívne tam nájdete aj DVD s ružovým obalom. 

Viac o téme: Miro Jaroš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu