Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kruté Vianoce Mira Jaroša: Presmútil celý Štedrý deň!

Miro Jaroš Zobraziť galériu (4)
Miro Jaroš (Zdroj: youtube.com/Facebook)

BRATISLAVA - Vianoce by mali byť pre každú rodinu tými najkrajšími sviatkami v roku. Miro Jaroš (37) však pred štyrmi rokmi prišiel o otca, a tak im za slávnostným stolom chýba. A práve s ním sa spevákovi spája aj ten najsmutnejší Štedrý deň, keď ako dieťa nedostal ani jeden darček. Vraj neposlúchal.

Miro Jaroš sa dnes venuje nielen dospeláckej tvorbe, ale spieva aj pre deti. On sám ako malý však zažil jedny poriadne kruté Vianoce. „Keď som mal možno 12 rokov, tak Ježiško doniesol všetkým mojim súrodencom niečo pod stromček a ja som tam mal... nič pod stromčekom,” prezradil nám.

Tento príbeh je zároveň aj spomienkou na jeho zosnulého otca. „Rozhodol, že som veľmi hneval a nedostanem nič. Ale asi si za to môžem sám, lebo nikdy som nebol najlepšie dieťa,” povedal. A tak prežil ten najsmutnejší Štedrý večer.

„Mame to asi bolo ľúto, tak na druhý deň ráno som si našiel pod stromčekom darčeky. To, ako som bol sklamaný 24-tého, som si veľmi dobre zapamätal, odvtedy som lepšie poslúchal okolo Vianoc. Ale 25-teho bol ten rok ten deň, keď som sa veľmi tešil, že Ježiško prišiel, že nezabudol na mňa,” uviedol Jaroš. „Ešte som veril na Ježiška, tak som si myslel, že otec zakázal Ježiškovi mi niečo priniesť a vtedy mi to bolo strašne ľúto. Bol som dosť smutný, bol som ešte malý chalan, prežíval som to tak viac. Odvtedy som už len poslušný a učím deti robiť poslušné a dobré veci,” dodal spevák.  

Viac o téme: Miro Jaroš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu