Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Pred 8 rokmi skončila v Jojke a teraz... Fíha, tak sexi snáď nikdy nebola!

Bývalá jojkárska moderátorka Silvia Kušnírová. Zobraziť galériu (6)
Bývalá jojkárska moderátorka Silvia Kušnírová. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Nesmierne jej to pristalo! Silvia Kušnírová (35) sa do povedomia verejnosti najviac zapísala ako moderátorka jojkárskej politickej relácie. V roku 2007 však z televízie odišla a venovala sa PR aktivitám. V istom období ju v spoločnosti bolo vídať zriedkavo, no keď sa niekde objaví, ihneď púta pozornosť. A nebolo to inak ani na nedávnej akcii v luxusnom hoteli, kam brunetka prišla nahodená do sexi outfitu. A treba priznať, že taká zvodná už dávno nebola.

Bola neprehliadnuteľná! Bývalá moderátorka politickej relácie Politika.sk Silvia Kušnírová pred 8 rokmi skončila na obrazovkách Jojky a začala sa venovať vlastnému biznisu v PR. Občas ju vidno aj v spoločnosti a keď sa niekde objaví, dokáže upútať pozornosť. Silvia totiž patrí k ženám s dokonalou postavou a k tomu má ešte aj cit pre módu. Jej outfity sú takmer vždy luxusné, štýlové, vkusné a sexi.

A nebolo to inak ani na nedávnej akcii. Prišla tam v koženom tope, ktorý jej zvodne odhaľoval rameno, a v sukni nad kolená, ktorá odkryla jej štíhle nohy. Outfit doladila luxusnou kabelkou svetoznámej značky, ktorú mala netradične okolo pása.  

Rovnako zaujala aj dokonalým líčením so zvýraznenými červenými perami, ktoré vynikli aj vďaka vlasom stiahnutým do drdola. V ten večer jej to proste pristalo. Takúto sexi sme ju už dávno v spoločnosti nevideli. Ako hovoria bratia Česi: „Kto umí, ten umí“!  

Bývalá moderátorka Silvia Kušnírová sa vie dokonalo nastajlovať.
Zobraziť galériu (6)
Bývalá moderátorka Silvia Kušnírová sa vie dokonalo nastajlovať.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Silvia Kušnírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu