Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Z našich známych žien sú vychrtliny: Iba kosť a koža! Dámy, toto by už snáď stačilo!

Martina Štofaníková, Magdaléna Šebestová a Silvia Kušnírová. Zobraziť galériu (4)
Martina Štofaníková, Magdaléna Šebestová a Silvia Kušnírová.

BRATISLAVA – Nenormálne schudli! Na nedávnej módnej šou sme medzi pozvanými hosťami stretli niekoľko známych osobností. Aj tri sympatické slečny v červených šatách: exmoderátorku Silviu Kušnírovú, missku Magdalénu Šebestovú a exmilenku Borisa Kollára Martinu Štofaníkovú. Tieto dámy však nepútali pozornosť iba podobným outfitom, ale aj extrémne vychudnutými postavami.

Čerstvá mamička Martina Štofaníková, modelka Magdaléna Šebesová a bývalá moderátorka Silvia Kušnírová na prvý pohľad nemajú nič spoločné. Pred pár dňami to však na istej módnej prehliadke v luxusnom bratislavskom hoteli vyzeralo úplne inak. Všetky tri si totiž zvolili pre svoj outfit rovnakú farbu, ktorou bola červená. No viac, ako farbou šiat, zaujali niečím iným - svojou váhou. Hoci na fotografiách vyzerajú celkom dobre, prítomní hostia pri pohľade na ne len krútili hlavami a pošepkávali si, či dámy netrpia anorexiou alebo bulímiou.

Topky.sk sa spýtali aj jednej z nich, čerstvej mamičky Martiny Štofaníkovej, čo zápríčinilo, že tak výrazne zhodila váhu. „Schudla som pri malom Šimonkovi, keďže treba okolo dieťaťa stále niečo robiť ,“ netajila bývalá milenka známeho podnikateľa Borisa Kollára, ktorá mu porodila prvého syna. Keď sme sa jej spýtali, či pravidelne je, dodala: "Jasné, jem. Musím."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu