Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Exmoderátorka Kušnírová vyvolala v USA rozruch: Kvôli Seanovi Connerymu!

Sean Connery a Silvia Kušnírová na podujatí U.S. Open. Zobraziť galériu (8)
Sean Connery a Silvia Kušnírová na podujatí U.S. Open. (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Stredobodom pozornosti! Politická exmoderátorka Silvia Kušnírová (33) si nedávno vyrazila na dovolenku za veľkú mláku. Počas návštevy New Yorku si nedala ujsť štvrtkovú tenisovú akciu – štvrťfinále U.S. Open. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby si na podujatie nevyrazila v spoločnosti hereckej legendy Seana Conneryho (82).

Dvojica bola počas návštevy stredobodom pozornosti prítomných fotografov. Americkí novinári si totiž chvíľami lámali hlavu nad tým, kto je tajomná brunetka pri niekdajšom predstaviteľovi agenta 007 Jamesa Bonda. Išlo o exmoderátorku Silviu Kušnírovú. Rodená Michalovčanka sa pozná s hercom už dlhšie, zoznámili sa vďaka práci a spoločnej záľube v tenise.

Ak by ste si však mysleli, že by mohlo byť medzi Slovenkou a držiteľom ocenenia Najsexi muž 20. storočia podľa magazínu People niečo viac, ste na omyle. Silvia je totiž už takmer dva roky zadaná s podnikateľom Petrom Lukešom. „Spolu s priateľom nás pozval Sir Connery na U.S. Open. S jeho synom sme totiž dobrí kamaráti. Sean je nielen najlepší Bond všetkých čias, ale aj veľmi šarmantný a vtipný muž, ktorého pozvanie sa jednoducho neodmieta,“ povedala topkám Silvia. 

Podujatie U.S. Open je prestížnou tenisovou udalosťou. Nečudo, že je vyhľadávané mnohými svetovými celebritami. Okrem Seana Conneryho si tohtoročné zápasy nedali ujsť napríklad Nicole Kidman, Pippa Middleton, Kevin Spacey, Alec Baldvin či Eva Longoria.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu