Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bývalá jojkárka Kušnírová: Tajná svadba v USA! Máme FOTO

Silvia Kušnírová Zobraziť galériu (12)
Silvia Kušnírová

BRATISLAVA - Tajnostkárka! Silvia Kušnírová (35) sa do povedomia verejnosti najviac zapísala ako moderátorka jojkárskej politickej relácie. V roku 2007 však z televízie odišla a dnes je z nej majiteľka úspešnej PR agentúry. Svoje súkromie si však chráni a pred verejnosťou utajila aj to, že sa pred tromi rokmi stihla vydať. Topkám sa podarilo získať fotografie z jej veľkého dňa. Pozrite sa, aká z nej bola sexi nevesta...

Bývalá jojkárska moderátorka Silvia Kušnírová sa síce občas objaví v spoločnosti, o sebe však veľmi nerozpráva. Preto iba zopár blízkych priateľov vedelo, že táto sympatická podnikateľka je už dávno pod čepcom. Podľa našich informácií sa známa brunetka vydávala pred tromi rokmi v USA vo veľmi úzkom kruhu rodiny a najbližších priateľov a pred verejnosťou sa jej tento fakt podarilo pekne dlho tajiť.

Jedna z najštýlovejších dám slovenského šoubiznisu si totiž svoje súkromie prísne chráni. No to, že je z nej už pani s obrúčkou na prste, nám s prekvapením v hlase predsa len potvrdila. „Áno, je to pravda,“ povedala Kušnírová, ktorá ale nič viac prezradiť nechcela. Topkám sa však podarilo získať jej svadobné fotografie.

Silvia patrí k ženám s dokonalou postavou a k tomu má ešte aj cit pre módu, čo potvrdila aj výberom netradičných svadobných šiat. Tie pochádzajú z luxusného parížskeho módneho domu. Bývalá televízna tvár stavila na krátke šaty na jedno rameno.

Zaujímavosťou Kušnírovej svadobných šiat je veľká ozdoba na ramene i tmavý dlhý zips na boku. Do tohto kúsku sa vraj ihneď zamilovala, aspoň tak píše na svojom blogu. „Bola to láska na prvý pohľad, a tým myslím nielen muža, ale tiež aj šaty,“ uviedla k svojmu svadobnému dňu.

 

Silvia Kušnírová vo svadobných šatách.
Zobraziť galériu (12)
Silvia Kušnírová vo svadobných šatách.

Svadobná fotografia Silvie Kušnírovej.
Zobraziť galériu (12)
Svadobná fotografia Silvie Kušnírovej.

Viac o téme: Silvia Kušnírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu