Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Madejovi pustili jeho najznámejšiu pesničku: Vypnite tú pi*ovinu!

Martin Madej Zobraziť galériu (4)
Martin Madej

BRATISLAVA – Drsné slová pred kamerami! Martin Madej (28) sa do povedomia verejnosti dostal ako detský spevák. Jeho najznámejšou skladbou je bezpochyby pieseň Bobi z roku 1996. Práve tá zaznie aj v novom jojkárskom sitkome Svet podľa Evelyn, kde si zahral rolu policajta samotný interpret skladby. Mnohých fanúšikov však určite zaskočí moment, keď umelec vlastný hudobný počin vulgárne okomentuje.

Spevák Martin Madej sa hudbe venuje odmalička. Ako žiak prvého stupňa základnej školy naspieval skladby ako „Bobi“, „Mám dobrú babu“ či „Ferrari“, ktoré ho v 90-tych rokoch preslávili a stali sa detskými hitmi. Nenájde sa hádam nik, kto by ich nepoznal a ako malý si ich nespieval.  

Ubehlo však už takmer 20 rokov a Madej sa viac ako svojej vlastnej tvorbe venuje skupine Fragile, či rôznym muzikálom. Uplatnil sa aj ako herec v Paneláku a najnovšie v  sitkome Svet podľa Evelyn, kde sa predstaví v úlohe cholerického policajta Grca. Pri jednej scénke, kde v pozadí hrá práve jeho známy song Bobi, nečakane zareve: „Vypnite tú pi*ovinu.“

Zaujímalo nás preto, ako sa mu hrala táto scénka, v ktorej urazil vlastnú skladbu. „Ja už 20 rokov žijem s touto skladbou. Ja už ju nevnímam ani ako pozitívnu, ani ako negatívnu. Beriem ju ako test na ľudí, ako sa ku mne správajú, ako taký lakmusový papierik. Keď si z toho robia žarty, tak je to ok. Ja ju neriešim, som rád , keď môžem ľudí zabaviť,“ povedal Madej, ktorý je vyštudovaný herec a preto so scénou nemal problém.

Zisťovali sme aj to, či mu nelezie na nervy, že ho stále ľudia spájajú s touto skladbou. „Jasné, ľudia ma skôr vnímali ako Bobiho než Martina Madeja. Liezlo mi to na nervy, keď som bol mladší, rokmi som to však začal chápať,“ dodal na záver spevák, ktorého už bude väčšina ľudí zrejme navždy spájať s detskou piesňou Bobi, nech by spravil čokoľvek iné.

Martin Madej  sitkome vulgárne reagoval na vlastnú pieseň.
Zobraziť galériu (4)
Martin Madej sitkome vulgárne reagoval na vlastnú pieseň.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Martin MadejSvet podľa Evelyn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu