Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Partlovej v Jojke zavarili: Ťah, ktorý jej milenca Cmorika nepoteší!

Mirka Partlová chodí s Petrom Cmorikom, no musí pracovať s expartnerom Martinom Madejom. Zobraziť galériu (8)
Mirka Partlová chodí s Petrom Cmorikom, no musí pracovať s expartnerom Martinom Madejom.

BRATISLAVA - Polená pod nohami! Mirka Partlová (29) už v Paneláku nebude jedinou krehkou blondínkou za seriálovým barom. No okrem toho, že televízia Joj angažovala typovo rovnakú Dominiku Richterovú (23), kompetentní vyviedli herečke aj ďalší kúsok. Spolu s novou postavou totiž vstúpi do deja aj jej brat. A toho si nezahrá nikto iný než herečkin expriateľ Martin Madej (27), ktorého pred takmer tromi rokmi vymenila za speváka Petra Cmorika (34). Navyše, v seriáli bude svojej bývalej láske šéfovať.

Dávajú jej zabrať! Mirka Partlová jednoznačne patrí k hlavným hviezdam Paneláku. Nakrúcanie novej série však pre ňu zrejme nie je úplne jednoduché. Ako sme vás už informovali, televízia Joj dala najnovšie v seriálovom bare priestor aj ďalšej blondínke. Krehká Dominika Richterová môže pokojne svojej staršej kolegyni odlákať časť fanúšikov. Veď nová krv je vždy o niečo zaujímavejšia. 

Ako sme ale zistili, spolu s Richterovej postavou Ruženkou sa v deji objaví aj jej brat. A je naozaj zaujímavé, komu televízia túto úlohu zverila. Pred štúdiom na bratislavskej Kolibe sa nám totiž podarilo zachytiť bývalého detského speváka a Partlovej expriateľa. Potvrdzujeme, že do Paneláku nám pribudne nová postava, ambiciózny Ruženkin brat Peter, ktorého bude stvárňovať herec a spevák Martin Madej,” povedala nám PR manažérka Katarína Gajdošíková. 

Mirka a Martin spolu chodili približne dva roky. Svoj vzťah držali v súkromí a málokedy sa spolu objavovali na verejnosti. Preto bola v máji 2012 pre mnohých šokom informácia, že herečka už randí so spevákom Petrom Cmorikom. Madej podľa našich informácií bral tento rozchod dosť ťažko. 

Topky.sk sa preto zaujímali, či nad ponukou do Paneláku váhal, alebo ju prijal s nadšením bez ohľadu na to, že sa na pľaci stretne s bývalou láskou. „Napriek vyťaženiu som túto rýchlu ponuku rýchlo prijal. Panelák je pre mňa profesionálny seriál s tradíciou, plný skvelých hercov. Keďže jednou z nich je aj Mirka, na pľaci sa mi s ňou spolupracuje veľmi príjemne a profesionálne,” povedal nám Martin. Expartneri sa ale naozaj budú musieť nastaviť na najvyšší stupeň profesionality, aby ich výkony neboli poznačené spoločnou minulosťou. Jediným zadosťučinením môže byť pre speváka fakt, že ako spolumajiteľ seriálového baru bude mať v ich vzájomnom vzťahu pred kamerami trochu navrch práve on.

 

 


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu