Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zlé správy z Jojky: KONIEC zábavy?! Neistá budúcnosť obľúbeného sitkomu

Svet podľa Evelyn Zobraziť galériu (4)
Svet podľa Evelyn (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Tak skoro sa nedočkáme! Celú jeseň zabával divákov televízie Joj nový sitkom s názvom Svet podľa Evelyn. Jeho hlavnou hviezdou bola komička Eva Kramerová (25), ktorá sa s trojicou kamarátov pravidelne ocitala vo vtipných situáciách. Posledná časť seriálu sa na obrazovkách objavila ešte v decembri a odvtedy je o svojráznej blondínke ticho... A ešte dlho bude - ako sa nám totiž podarilo zistiť, Jojka prekvapivo žiadne nové časti nechystá!

Uplynulú jeseň predstavila televízia Joj na svojich obrazovkách nový sitkom Svet podľa Evelyn. Jeho hlavnou hviezdou bola komička Eva Kramerová, ktorú si Slováci ešte predtým obľúbili vďaka vtipnému videu z dovolenky v Chorvátsku.


VIDEO Zúfalej Evelyn, ktorá prosí o pomoc: Posiela pozdrav z poj***ného Jadranu!


Zábavný seriál si veľmi rýchlo získal obrovské množstvo skalných fanúšikov, ktorí si nenechali ujsť ani jednu časť. A v týchto chvíľach už netrpezlivo čakajú, kedy sa ich obľúbený sitkom opäť vráti na televízne obrazovky. Naposledy si totiž zábavný počin mohli vychutnať ešte pred Vianocami. No tak skoro sa ho nedočkajú. 

Kým väčšina fanúšikov si myslí, že ide o štandardnú prestávku medzi sviatkami a Jojka seriál čoskoro opäť vráti do vysielania, nie je to tak. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, televízia v týchto chvíľach o nových častiach vôbec nerozmýšľa. „V budúcnosti s Evelyn spoluprácu nevylučujeme, ale iba v decembri skončila prvá séria seriálu a v týchto chvíľach ešte dvojku neplánujeme,“ prezradila pre Topky.sk PR manažérka Jojky Katarína Gajdošíková. 

No podľa informácií nášho zdroja zo zákulisia počinu na Kolibe vraj s natáčaním nových častí nepočítajú ani v dohľadnom čase. Výroba druhej série pripadá vraj do úvahy najskôr až na budúcu jeseň.

Viac o téme: Svet podľa Evelyn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu