Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Arogantný týpek z Talentu všetkých oklamal: Poznáme krutú pravdu!

Tomy Kotty a jeho kolega Šimon Švidraň Zobraziť galériu (12)
Tomy Kotty a jeho kolega Šimon Švidraň

BRATISLAVA - Naozaj čudné vystúpenie! V stredajšom Talente sa objavilo číslo, ktoré bežným ľuďom asi veľa nepovedalo. Pôsobilo ako módna prehliadka veľmi zvláštnych kúskov oblečenia, sprevádzaná rapom umelca Tomyho Kottyho. Ten sa v zákulisí vyjadril, aký mu je slovenský šoubiznis smiešny a že má niekde vo veľmi vulgárnom výraze, čo si o ňom kto myslí. Len škoda, že človek s takýmto arogantným vystupovaním svoje originálne predstavenie sčasti okopíroval od oveľa slávnejšieho človeka.

Do talentovej šou na Jojke sa prihlásilo aj veľmi svojské umelecké zoskupenie Art Priority. Ešte pred samotným vystúpením sa mihol v záberoch zo zákulisia jeden z hlavných členov, ktorý sa pochválil, že stál na pódiu s rôznymi slávnymi zahraničnými hviezdami a slovenský šoubiznis mu je preto smiešny. 

Ľudia, ktorí ho zaregistrovali, určite potom o to viac očakávali, čo pred porotou predvedie on. Jeho kolega vyhlásil, že ich vystúpenie je pohľad na umenie v roku 2015. Na pódium najprv nastúpili čudne poobliekaní ľudia, ktorí vyzerali, že robia módnu šou. Potom im k tomu začal spievať Tomy svoj rap.

„On má veľkú tendenciu odlišovať sa, vysmieva sa súčasným umelcom, nepáčia sa mu médiá a prezentoval sa, že predvedie niečo svojské a avantgardné,” dozvedeli sme sa zo zákulisia Talentu. Bežní ľudia jeho vysoké umenie možno celkom nepochopili, ale na druhej strane si niektorí všimli, že spev znie, aj keď si Tomy ešte nestihol dať mikrofón pred ústa. 

To však nebol jediný prešľap. Dojem originality, ktorý mala z vystúpenia porota, je úplne klamlivý. Prevedenie totiž veľmi nápadne pripomínalo módnu šou, ktorú mal vo februári v New Yorku oveľa slávnejší Kanye West.

Hlavným znakom boli totiž tiež zvláštne poobliekaní ľudia v zástupoch, pričom si postupne menili svoje pozície. Dokonca pár ľudí v česko-slovenskej šou bolo oblečených presne tak, ako na prehliadke svetovo známeho rapera a rovnako boli spoločným znakom aj dotrhané outfity. Presvedčte sa v GALÉRII

VIDEO: Vystúpenie Art Priority v Talente

Art Priority Talent

Viac o téme: Tomy Kotty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu