Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Veľmi čudná situácia v Talente: Slováci vo výhode, Česi to (asi) nepredýchajú!

Česko-slovenská šou môže nakoniec dopadnúť v neprospech našich susedov. Zobraziť galériu (4)
Česko-slovenská šou môže nakoniec dopadnúť v neprospech našich susedov.

BRATISLAVA - Nečakané! Televízia Joj mala pôvodne tohtoročnú talentovú šou vysielať len sama. Nakoniec sa pripojila aj česká Prima, ktorá ale urobila naozaj nepochopiteľný krok. Kým na Slovensku budeme vidieť semifinále naživo a budeme sa môcť priamo počas vystúpení rozhodnúť, komu poslať hlas, naši bratia takúto možnosť mať nebudú. Kolo, ktoré rozhodne o finalistoch súťaže, totiž Česi uvidia len zo záznamu.

Slováci majú navrch! Tento týždeň skončili záznamy z kastingov Česko Slovensko má talent. Nasledovať bude kolo, v ktorom samotní porotcovia zosekajú rady postupujúcich a 18. 11. sa bude konať semifinále. 

To sa bude vysielať naživo a pôjde v ňom o rozhodnutie, ktorí súťažiaci sa prebojujú vďaka diváckej priazni až do finále. Nastala však veľmi zvláštna situácia. Ako informuje portál mediaboom.sk, česká Prima sa rozhodla semifinálový večer uviesť na obrazovky až vo štvrtok – teda zo záznamu. 

Zisťovali sme preto, ako to bude s hlasovaním. Znamená to, že Česi budú o túto možnosť ochudobnení a rozhodnú len Slováci? „Slovenskí aj českí diváci budú mať možnosť hlasovania vo finále i semifinále Česko Slovensko má talent. Televízia Prima má k hlasovaniu pre českého diváka vytvorenú vlastnú kampaň,” uviedla PR manažérka Jojky Katarína Gajdošíková. 

Prima teda dá svojim divákom možnosť hlasovať o postupujúcich. Háčik je však v tom, čo ukázali skúsenosti z minulých rokov. V časoch, keď sa v podobných súťažiach posielali esemesky počas celého týždňa aj počas priameho prenosu, ľudia v iné dni podporovali svojich favoritov len vlažne. 

Účasť na hlasovaní vždy stúpla počas živého vysielania a vtedy prišla prevažná časť esemes hlasov. A práve o možnosť vidieť semifinálové vystúpenia súťažiacich naživo Česi prišli. Pravdepodobne tak o finalistoch rozhodnú v prevažnej miere Slováci, ktorí si pozrú Talent v priamom prenose v stredu. Naši susedia vo štvrtok uvidia už len to, ako to dopadlo – bez možnosti rozhodnúť sa podľa aktuálneho čísla na pódiu a niečo svojím hlasovaním zmeniť. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu