Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Partlovej »zajačik« v jojkárskom Talente: Preboha, prečo sa takto zhovadil?!

Patrik Vyskočil sa v stredu predvedie v šou Česko Slovensko má talent. Zobraziť galériu (6)
Patrik Vyskočil sa v stredu predvedie v šou Česko Slovensko má talent. (Zdroj: Ján Zemiar/TV Joj)

BRATISLAVA - To myslí vážne?! Do televíznej šou Česko Slovensko má talent sa väčšinou hlásia ľudia, ktorí na seba chcú upútať pozornosť a prípadne aj rozbehnúť umeleckú kariéru. No ako sme zistili, do projektu sa prihlásil aj herec Patrik Vyskočil (23), ktorého meno sa v poslednom období skloňuje v súvislosti s Mirkou Partlovou (30). Muzikálová hviezda sa postavila pred porotu vo veľmi čudnom kostýme a spolu s ďalšími kolegami sa doslova zhovadil pred celou porotou aj publikom.

V poslednom období sa meno muzikálového herca Patrika Vyskočila dosť spomínalo v súvislosti s Mirkou Partlovou. Podľa našich informácií totiž práve tento mladík stojí za krachom blondínkinho dlhoročného vzťahu so spevákom Petrom Cmorikom.


Rozchod Partlovej a Cmorika?! Chce ho vraj odkopnúť... Kvôli tomuto mladíkovi! 

FOTO ako dôkaz! Rozchod Partlovej s Cmorikom: Vymenila ho za mladšieho... Aha!


Najnovšie na seba umelec púta pozornosť opäť – tentoraz však nie vďaka svojmu milostnému životu. Prihlásil sa totiž do jojkárskej šou Česko Slovensko má talent a už dnes večer sa objaví vo vysielaní. No nad tým, ako a s čím sa pred porotu spolu s kolegami postavil, sa vám rozum zastaví. 

Vo farebných obtiahnutých legínach a tielkach – Vyskočil navyše s veľkým bielym lampiónom na hlave – spievali súťažiaci notoricky známe piesne z detských rozprávok. V ich podaní si tak Česi a Slováci budú môcť vychutnať úvodné zvučky z Káčerova, Chipa a Dalea, či rozprávky Bambuľkine dobrodružstvá. 

„Ja neviem, čo mám povedať. Tak krásni ľudia a také hrozné kostýmy,“ zahlásila na adresu Vyskočila a jeho kolegov Lucie Bílá, naopak Slávikovi sa ich vystúpenie veľmi páčilo. „Ja vás zbožňujem. To bolo skvelé. Toto sme schovávali pred svetom? Ak budete mať koncert, kupujem prvý lístok. Bombaaa. Asi som ešte nebol na dobrej párty,“ neskrýval nadšenie Jaro – ak to teda celé nemyslel len ironicky. 

Oslovili sme v tejto súvislosti aj muzikálového herca, nech nám prezradí, či svoju vystúpenie v Talente myslel vážne alebo išlo o nejakú stávku. „Všetci účinkujúci sme dlhoroční kamaráti, čo majú radi recesiu, neberú sa príliš vážne a radi zdieľajú dobrú náladu s divákmi. Tento projekt máme ako svoj koníček a po 5 rokoch spoločného hrania sme sa rozhodli, ukázať Slovensku práve cez túto šou. Nič sme od toho neočakávali, proste sa radi zabávame,“ prezradil nám Vyskočil, ktorý aj kostýmy tvoril v podobnom duchu. „Kostýmy si vymýšľame sami podľa nálady a hlavne s heslom: www.serióznosťbokom.sk,“ povedal. Tak sa nechajme prekvapiť, či v šou postúpil ďalej. 

Patrik Vyskočil - ten s lampiónom na hlave - spolu s kolegami spieval v šou Česko Slovensko má talent pesničky z detských rozprávok.
Zobraziť galériu (6)
Patrik Vyskočil - ten s lampiónom na hlave - spolu s kolegami spieval v šou Česko Slovensko má talent pesničky z detských rozprávok.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Česko Slovensko má talentMirka PartlováPatrik Vyskočil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu