Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Toto v slovenskom šoubiznise ešte nebolo: Farkašovej krst si každý zapamätá!

Kristína Farkašová Zobraziť galériu (13)
Kristína Farkašová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Netradičná! Kristína Farkašová (33) je nielen známa herečka, moderátorka, či úspešná podnikateľka s vtipnými prúžkovanými tričkami, ale aj mama dvojročných dvojičiek Ely a Matildy. Najnovšie je z nej aj autorka knižky s názvom Som mama, kde vtipne opisuje svoje skúsenosti s tehotenstvom a materstvom. Pri tejto príležitosti sa v stredu podvečer konal krst, aký v slovenskom šoubiznise ešte nebol a bezpochyby si ho každý z prítomných hostí navždy zapamätá.

Toto jej vyšlo! Kristína Farkašová sa do povedomia divákov sa dostala v roku 2008 vďaka hlavnej úlohe v muzikáli Producenti. V tom istom roku začala moderovať reláciu vo verejnoprávnej televízii Postav dom, zasaď strom.

Tým však je úspech zďaleka nekončil, práve naopak. Za úlohu Kláry vo filme Pouta bola v roku 2010 nominovaná na Českého leva. Tiež si zahrala v niekoľkých seriáloch, ako napríklad Panelák, Ordinácia v ružovej záhrade či Rodinné tajomstvá. Pred dvoma rokmi sa jej život však zmenil, keď sa stala mamou dvojičiek.

Napriek náročnej materskej dovolenke známa ryšavka nezaháľala a aj popri dvoch deťoch stihla účinkovať v seriáli, rozbehla úspešný biznis s pásikavými tričkami a dokonca stihla písať vtipné blogy o materstve, z ktorých vzišla jej prvá kniha Som mama. Tú uviedla na svet v stredu v preplnenom podniku, kde sa takmer všetci hostia premávali v pásikavých outfitoch. Nebola to náhoda, ale zámer hostiteľky, ktorá takéto oblečenie predpísala na pozvánke. 

Kristíninu prvú knižnú prvotinu pokrstili tri krstné mamy vskutku netradične – dvoma knedľami. Na Slovensku sa už vyprevádzali hudobné a spisovateľské diela do sveta všeličím, ale takto ešte nie. Dôvodom je, že Farkašová takto v blogoch aj knihe označuje svoje dve dcérky.

„Je to nesmierne pokrvná kniha o našich deťoch, ilustrovaná mojím otcom. Vlastne trojgeneračná. Môj ocko kreslil Elu a Matildu nonstop. Som veľmi rada, že sme dokázali prepojiť jeho kresliaci denníček s mojim písmenkovým. A teda, že som musela porodiť dve deti, aby konečne všetci videli, aký je môj ocko fantastický „kreslič“. No čo by som preňho neurobila,“ povedala s úsmevom Farkašová na margo svojej knižky, ktorá je plná humorných príhod. Fotografie z netradičného krstu si môžete pozrieť v našej galérii.

Viac o téme: Kristína Farkašová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu