Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Rozsievač semena Kollár: Urážku od Vášáryovej nenechal Boris len tak!

Boris Kollár reagoval na nelichotivé vyjadrenie Magdy Vášáryovej na jeho adresu. Zobraziť galériu (5)
Boris Kollár reagoval na nelichotivé vyjadrenie Magdy Vášáryovej na jeho adresu.

BRATISLAVA - Poslankyňa Magda Vášáryová (67) sa nedávno objavila v programe Českej televízie, kde prezentovala svoje názory na utečeneckú krízu. Jej výroky pobúrili Borisa Kollára (50), podľa ktorého už nemáme žiadny dôvod si ju vážiť. Politička to potom korunovala výrokom, v ktorom podnikateľa nazvala rozsievačom semena. On to nemohol nechať len tak a nakrútil video, v ktorom na tento osobný útok reaguje. Lenže podľa bývalej herečky sa len zviditeľňuje na jej mene.

Boris Kollár nemal nikdy problém zverejňovať svoje názory na čokoľvek. Jeho aktivity na sociálnej sieti sa však vystupňovali po prepuknutí utečeneckej krízy. Podnikateľ pozorne sleduje dianie a delí sa s fanúšikmi o svoj pohľad na vec.


VIDEÁ Borisa Kollára dostali Slovákov: Merkelová to posrala, toto je samovražda!


Najnovšie ho vytočila poslankyňa Magda Vášáryová svojím vystúpením v Českej televízii. Prezentovala sa totiž myšlienkou, že ako kresťania máme utečencov prijať a hoci 70% občanov s tým nesúhlasí, dobrý politik sa musí postaviť proti ich vôli. Čo ale vôbec nekorešponduje s Borisovým názorom – podľa neho politici volení ľuďmi majú počúvať svoj národ.


Kollár sa pustil už i do Vášáryovej: Doživotne by sme si ju vážili, teraz si ju budeme pamätať takto!


Snáď ešte viac ale Kollára asi prekvapilo, keď sa v denníku Plus 1 deň objavil výrok bývalej herečky, v ktorom ho označila za rozsievača semena. „Pani Vášáryová, nechať sa uniesť a použiť osobný útok miesto vysvetlenia svojho tvrdenia mi jasne hovorí, že nie ste len zlá politička, ale ste aj zlá žena, ktorá miesto argumentu vytiahne takúto úbohosť. Je mi úprimne ľúto, že ste to vyslovili, vážil som si vás ako herečku,” napísal na Facebook.

Na sociálnu sieť podnikateľ neskôr pridal aj video, v ktorom sa dehonestujúcim označením zaoberá už trochu pokojnejšou formou. Svojím fanúšikom ho však naservíroval opäť s výrečným komentárom: „Ale, ale, pani Vášáryová, vo vašom veku tak hlboko klesnúť a nechať vyplávať tie nízke pudy, ktoré sú opovrhnutia hodné...”

Slovné spojenie rozsievač semena z úst Magdy Vášáryovej ale určite šokovalo mnohých Slovákov. Politička sa totiž v minulosti prezentovala ako dáma, v televíznych reláciách často rozprávala o etikete a slušnom správaní. Preto sme sa s ňou v súvislosti s touto kauzou spojili.

„Nepovedala som to v žiadnom rozhovore. Niekto ma upozornil, že pán Kollár ma komentoval a ja som sa len pýtala, kto to je. Nevedela som, že rozsievač semena je aj majiteľ rádia, že je to ten istý človek. Ja nemám čas sa takým zaoberať,” povedala nám.

Keď sme ju informovali o Borisovom názore, že podľa neho bola takáto osobná invektíva pod jej úroveň, odmietla to podrobnejšie riešiť. „Nebudem pána Kollára komentovať. On má asi pocit, že už dávno nebol vo vašom spravodajstve, ale vie, že keď spomenie meno Vášáryová, tak sa tam dostane. Takže k pánovi Kollárovi no comment,” uviedla známa poslankyňa a rozlúčila sa s dodatkom, že práve odchádza z parlamentu za svojím chorým manželom Milanom Lasicom a chystá sa ešte čistiť koberce.

VIDEO: Boris Kollár reaguje na výrok Magdy Vášáryovej

Boris Kollár odpovedá Magde Vášáryovej

Viac o téme: Magda VášáryováBoris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu