Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kollár zo seba urobil totálneho šaša: Boris, toto snáď nie!

Boris Kollár Zobraziť galériu (7)
Boris Kollár (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Toto mu veľmi nevyšlo! Podnikateľ Boris Kollár (50) je známy tým, že nerád splýva s davom. Nemá rád uniformitu a často sa oblieka naozaj výrazne. Vďaka tomu je na každej párty neprehliadnuteľný. Pred pár dňami v tomto smere doslova svietil medzi prítomnými hosťami na módnej prehliadke. Urobil totiž zo seba totálneho šaša.

Vyfarbil sa! Podnikateľ Boris Kollár miluje spoločenské akcie a predovšetkým módne prehliadky. Okrem ženskej krásy totiž na nich obdivuje aj módne trendy. Kam príde, tam je neprehliadnuteľný aj vďaka svojmu extravagantnému štýlu obliekania. 

Ako boháč sám už niekoľkokrát prezradil, nemá rád uniformitu. Je o ňom známe, že je zaťažený na kvalitné farebné saká s nápadnými vzormi. Vo svojej zbierke ich má údajne viac ako 50 z celého sveta od rôznych svetových návrhárov. 

A jedno také si obliekol aj na nedávnu prehliadku. Tentokrát však jeho výber mnohých hostí naozaj šokoval. Hoci jeho košeľa aj nohavice boli v decentnej čiernej farbe, svoj outfit oživil výrazným, naozaj extravagantným žlto-modro-zeleno-ružovým sakom, ku ktorému si zladil aj motýlika.

Takéto rôznofarebné zvršky bývajú charakteristické pre komediantov zo zábavného parku, a tak mnohým hosťom jeho výber saka vyčaril úsmev na tvári. Určite im pripomínal vo svojom výraznom oblečení šaša z cirkusu. Vám sa Kollárovo sako páči? Hlasujte v ankete pod článkom.

Boris Kollár vo výraznom saku a motýliku pripomínal šaša.
Zobraziť galériu (7)
Boris Kollár vo výraznom saku a motýliku pripomínal šaša.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Boris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu