Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kmotríková po operácii mozgu priznáva: Nemala som sa rozvádzať!

Adriana Kmotríková Zobraziť galériu (4)
Adriana Kmotríková

BRATISLAVA - Chýba jej mužská opora?! Adriana Kmotríková (45) má za sebou naozaj náročné obdobie. Podrobila sa operácii mozgu a kvôli rakovine podstupuje liečbu chemoterapiou a ožarovaním. V týchto chvíľach sa mohla oprieť o svoju rodinu a so starostlivosťou o deti jej pomáhal aj exmanžel Ivan Kmotrík (56). Nie je však neustále po moderátorkinom boku a tá teraz priznala, že jediné, čo v živote ľutuje, je rozvod.

Adriana Kmotríková patrí k tým šťastným pacientom, ktorí chemoterapiu a ožarovanie zvládajú naozaj dobre. Dokonca sa chce už budúci pondelok vrátiť do spravodajského kresla v televízii Joj. 

O tom, kde berie energiu a ako ju hrozivá diagnóza zmenila, porozprávala pre najnovšie vydanie časopisu Šarm. Redaktorka okrem iného zisťovala, či moderátorka niečo vo svojom živote ľutuje.

„Neľutujem nič... Možno rozpad manželstva,” uviedla Adriana. „Mám pocit, že tam bolo použitého trochu nerozumu,” upresnila pri otázke, či sa pri ukončení zväzku s Ivanom Kmotríkom unáhlila. Zrejme jej v tomto ťažkom období chýbala po boku mužská opora a uvedomila si, že podnikateľ bol asi ten pravý. 

Viac o téme: Adriana Kmotríková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu