Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ďurovčík má na konte poriadne romantické zásnuby: Dlhých 6 mesiacov príprav!

Režisér Ján Ďurovčík sa neplánovane stal dohadzovačom. Zobraziť galériu (6)
Režisér Ján Ďurovčík sa neplánovane stal dohadzovačom.

BRATISLAVA - Ako z filmu! Režisér Ján Ďurovčík (44) má na svojom konte nespočetné množstvo úspešných muzikálov... A najnovšie aj jedny mimoriadne romantické zásnuby. Práve slovenský režisér sa totiž nepriamo postaral o zoznámenie českých hercov Michaely Doubravovej (24) a Romana Tomeša (27). Dvojica sa pred piatimi rokmi stretla pri konkurze do Ôsmeho svetadielu a počas víkendového predstavenia tohto muzikálu sa priamo na javisku zasnúbila.

Ján Ďurovčík patrí k najúspešnejším česko-slovenským muzikálovým režisérom. Pod jeho taktovkou sa odohralo už nespočetné množstvo svetových, ale aj slovenských titulov... A najnovšie sa z neho neplánovane stal aj úspešný dohadzovač.

Práve pri konkurze do jeho vlastného diela Ôsmy svetadiel sa totiž pred piatimi rokmi zoznámili českí herci Míša Doubravová a Roman Tomeš, ktorí v Ďurovčíkovom počine stvárňujú zamilovanú dvojicu. Tú však odvtedy tvoria aj v súkromí a najnovšie už plánujú aj svadbu.

Počas víkendového predstavenia muzikálu s elánovskými pesničkami si totiž zamilovaný mladík priamo na javisku pokľakol pred svoju vyvolenú a pred zrakmi stoviek divákov ju požiadal o ruku. „Míša Doubravová, vezmeš si ma?“ romanticky zakončil predstavenie Ôsmeho svetadielu český herec. 

Svoj veľký životný krok vraj plánoval približne 6 mesiacov a mal ho premyslený do posledného detailu. „Toto predstavenie som si vybral, pretože sme sa tu s Míšou spoločne pred rokmi stretli. Chystal som to pol roka. Mal som zoznam len so zopár ľuďmi, ktorí o mojom pláne museli vedieť z organizačných dôvodov, inak som sa snažil, aby sa nič neroznieslo. Nevedeli o tom ani kolegovia, ktorí v tú chvíľu s nami stáli na javisku,“ prezradil pre idnes.cz šťastný Tomeš. 

Víkendové predstavenie muzikálu Ôsmy svetadiel ukončil český herec Roman Tomeš žiadosťou o ruku. Jeho partnerka a herecká kolegyňa Míša Doubravová odpovedala áno.
Zobraziť galériu (6)
Víkendové predstavenie muzikálu Ôsmy svetadiel ukončil český herec Roman Tomeš žiadosťou o ruku. Jeho partnerka a herecká kolegyňa Míša Doubravová odpovedala áno.  (Zdroj: archív divadla Kalich)

 

Viac o téme: Ján Ďurovčík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu