Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ďurovčíkova nová láska: Táto nahradila Pociskovú!

V živote Jána Ďurovčíka je nová žena. Zobraziť galériu (9)
V živote Jána Ďurovčíka je nová žena. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Opäť zamilovaný! Po rokoch spolupráce, ktorá napokon prerástla do lásky, sa súkromné cesty režiséra Jána Ďurovčíka (43) a herečky Nely Pociskovej (24) koncom roka 2012 nadobro rozišli. Brunetka našla šťastie v náručí hereckého kolegu Filipa Tůmu (37), no choreograf bol doposiaľ oficiálne nezadaný. Podarilo sa nám však zistiť, že v skutočnosti po jeho boku stojí nová žena. Pozrite, táto muzikálová herečka nahradila hviezdnu Nelu.

Koncom roka 2012 prekvapila verejnosť správa o rozchode Jána Ďurovčíka a Nely Pociskovej. Umelci totiž tvorili neodmysliteľnú dvojicu niekoľko dlhých rokov – najprv v pracovnom vzťahu, neskôr už aj ako partneri.

Ich súkromné cesty sa však pred tromi rokmi nadobro rozišli. Herečka našla šťastie v náručí kolegu Filipa Tůmu, no v prípade choreografa bolo jeho súkromie zahalené rúškom tajomstva.


Pocisková a Ďurovčík potvrdili ROZCHOD: Povieme pravdu, ako to je!

Prekvapenie z Markízy: Tajný románik Pociskovej a Tůmu?!


Až doteraz... Nám sa totiž podarilo zistiť, že v Ďurovčíkovom živote je už nejaký čas nová žena. Nelu v choreografovom srdci vraj vystriedala ďalšia mladá herečka. Podľa našich informácií sa totiž známy umelec zamiloval do 22-ročnej rodáčky z Prievidze Barbory Hlinkovej. 

Dvojica sa mala zoznámiť pred dvomi rokmi pri skúšaní muzikálu Na skle maľované, kde kráska stvárňuje výraznú postavu Aničky. A režisér ju už obsadil aj do ďalšieho „svojho“ muzikálu Jesus Christ Superstar. 

A nezdá sa, že by išlo len o akýsi chvíľkový románik. Práve naopak, vyzerá to, že to Ján so svojou novou láskou myslí naozaj vážne – podľa našich zistení si ju totiž pred nejakým časom nasťahoval aj k sebe domov. 

Oslovili sme preto v tejto súvislosti aj samotného Ďurovčíka, aby nám o svojom novom vzťahu prezradil viac. „K súkromiu sa nevyjadrujem, ale ani sa neskrývam,“ povedal pre Topky.sk režisér. Rovnako odpovedal aj na naše ďalšie otázky a nijako nepoprel, že je zadaný a že jeho láskou je práve Barbora. Nechajme sa teda prekvapiť, kedy sa k svojej novej partnerke začne hlásiť aj verejne. 

Viac o téme: Ján ĎurovčíkBarbora Hlinková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu