Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Toto sexi telo patrí Ďurovčíkovi: Polonahé FOTO jeho novej lásky!

Ján Ďurovčík a Barbora Hlinková Zobraziť galériu (6)
Ján Ďurovčík a Barbora Hlinková

BRATISLAVA - Fíha, Jano, ty si vieš vybrať! Jeden z najznámejších slovenských režisérov Ján Ďurovčík (43) bol po rozchode s herečkou Nelou Pociskovou (24) niekoľko rokov bez oficiálnej partnerky. Nám sa však pred mesiacom podarilo zistiť, že choreograf je už nejaký ten čas opäť zadaný. Jeho srdce si získala mladá herečka Barbora Hlinková (22), ktorá účinkovala už v niekoľkých jeho projektoch. A v jednom z nich ju vyzliekol takmer donaha. Pozrite na jej sexi krivky.

Stojí za hriech! Režisér Ján Ďurovčík ma jednoducho šťastie na krásne a mladé herečky. Kedysi sa po rokoch spolupráce zamiloval do Nely Pociskovej. Ich láska však koncom roka 2012 stroskotala. Nela je teraz šťastná po boku kolegu Filipa Tůmu, s ktorým čaká prvé bábätko.

Aj choreograf je už opäť zadaný a znovu randí s mladou herečkou. Ako sme pred mesiacom informovali, Ďurovčík sa zahľadel do 22-ročnej Prievidžanky Barbory Hlinkovej. Zoznámili sa pred dvomi rokmi vďaka muzikálu Na skle maľované. Po niekoľkých mesiacoch vzťahu zdieľajú už aj spoločnú domácnosť.

Barbora sa objavila aj v iných hrách. Naposledy sa predviedla v muzikáli Jesus Christ Superstar. V tomto úspešnom kúsku predviedla aj svoju postavu. Odetá iba vo farebných dvojdielnych plavkách ukázala zvodné krivky svojho telíčka, ktoré teraz patrí iba Ďurovčíkovi. No uznajte, ten Jano si vie ale dobre vybrať...

Partnerka Jána Ďurovčíka, mladá herečka Barbora Hlinková, odhalila svoju postavičku.
Zobraziť galériu (6)
Partnerka Jána Ďurovčíka, mladá herečka Barbora Hlinková, odhalila svoju postavičku.

Viac o téme: Ján ĎurovčíkBarbora Hlinková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu