Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Aktuálne najkrajšia jojkárka: Pozrite, táto schová všetky ostatné do vrecka!

Aktuálne najkrajšia jojkárka. Uhádnete ktorá? Zobraziť galériu (7)
Aktuálne najkrajšia jojkárka. Uhádnete ktorá?

BRATISLAVA - Fúha, je z nej riadna šupa! Televízia Joj má vo svojich radoch krásnych žien ako maku. Jedna z nich však aktuálne prevyšuje všetky ostatné. Svojím dokonalým výzorom vo veku 45 rokov blondínka vyráža dych nielen televíznym divákom, ale aj súťažiacim v šou Česko Slovensko má talent. Už viete, o kom je reč?!

Nesmierne jej to pristane! O tom, že na Kolibe sa to hemží peknými ženami, niet pochýb. Jedna z nich však aktuálne svojím vynoveným výzorom schová do vrecka všetky ostatné dámy. A nie je to pritom žiadna mladica.


Vyzývavá Mórová: Bez podprsenky a odhalila aj stehienka!

Mórová odišla z poroty Talentu, moderátori si vystrelili z markizáka Švajdu!


Reč je o 45-ročnej herečke Diane Mórovej, ktorá aktuálne hviezdi ako porotkyňa v šou Česko Slovensko má talent. V každej epizóde ju vidieť v niekoľkých dokonalých stylingoch, v ktorých vyráža divákom dych. Skvelý účes i mejkap, k tomu nádherné oblečenie a z Diany je hotová diva. Dokonca zatienila aj speváčku Luciu Bílú, ktorá v predchádzajúcich ročníkoch tejto šou vždy svojím outfitom všetkých očarila. Teraz však hrá pri Mórovej druhé husle. Diane to jednoducho na televíznej obrazovke veľmi pristane.

Zaujímalo nás preto, či svoj výzor necháva iba na stylistky alebo aj sama pridá aj ruku k dielu. „So stylistkou vyberám oblečenie, všetko spolu konzultujeme, rovnako tak s kaderníčkou, s ktorou vymýšľame vlasy k tomu, čo mám oblečené. A tiež mejkap. Vizážistke úplne dôverujem a pri Talente sme sa vlastne prvýkrát stretli pri práci a musím povedať, že to je moja pravá ruka a budem si ju chrániť, lebo je absolútne pre mňa najlepšia. Veľmi jej ďakujem. Jednoducho zišli sme sa super baby v super čase, a to je fantastické,“ odvetila nadšená Mórová.

Herečka nám prezradila, že aj jej okolie ju teraz za výzor chváli. „Známi mi hovoria prvýkrát, že som pekná, čo ma dosť šokuje, lebo takéto odozvy na moju vizáž som v živote nemala,“ povedala nám herečka. Nuž, naozaj taká krásna a sexi snáď herečka ešte nikdy nebola.

Očarujúca herečka Diana Mórová ako porotkyňa v talentovej šou.
Zobraziť galériu (7)
Očarujúca herečka Diana Mórová ako porotkyňa v talentovej šou.

Viac o téme: Diana Mórová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu