Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Pred rokmi bol hviezdou Talentu: Dnes ho nespoznáte!

Andrej Kampf ako 11-ročný v šou z roku 2012. Zobraziť galériu (5)
Andrej Kampf ako 11-ročný v šou z roku 2012.

BRATISLAVA – Poriadne sa zmenil! Výnimočne talentovaný mladík Andrej Kampf (14) sa zviditeľnil v roku 2012 v šou Česko Slovensko má talent, kde ohúril divákov svojím famóznym bubnovaním. Vo finále skončil na treťom mieste. Po troch rokoch sa v šou znovu objavil a takmer nik ho nespoznal. Chlapec totiž poriadne vyrástol.

Nadaný mladý bubeník, ktorý ohúril v roku 2012 divákov i porotu v šou Česko Slovensko má talent svojím umením i smutným rodinným príbehom, sa po troch rokoch do šou vrátil. A porota ho skoro ani nespoznala. Poriadne totiž vyrástol a z rozkošného chlapčeka sa stal už veľký pubertiak.

Do Talentu však tentoraz neprišiel súťažiť, ale podporiť svoju mladšiu, desaťročnú sestru Izabelu. Tá na rozdiel od brata bubeníka divákom zaspievala a zahrala na keyborde. „Ty si šikovná, máš taký dospelý hlas. Ja ťa poznám. Išla som povedať tvojmu bratovi, že postupuje do semifinále. Ty si tak vyrástla,“ povedala porotkyňa Lucie Bílá talentovanej mladej slečne. A na záver sa s ňou postavili na pódium aj Andrej a otec. 

Deti naďalej vyrastajú bez matky, no našťastie ich rodinná situácia je už o niečo lepšia ako pred rokmi, kedy žili v neľahkých podmienkach. Andrejovi zviditeľnenie sa v jojkárskej šou veľmi pomohlo. Má aj vlastnú kapelu, s ktorou koncertuje na rôznych akciách po celom Slovensku. A aj vďaka tomu sa majú už o niečo lepšie. Nechajme sa prekvapiť, či aj jeho mladšia sestra zaujme divákov tak, ako jej brat a podarí sa jej v šou uspieť. 

Talentovaný bubeník Andrej Kampf  pred tromi rokmi skončili v Talente na 3. mieste. Za tie roky poriadne vyrástol. Teraz prišiel do šou podporiť sestru Izabelu.
Zobraziť galériu (5)
Talentovaný bubeník Andrej Kampf pred tromi rokmi skončili v Talente na 3. mieste. Za tie roky poriadne vyrástol. Teraz prišiel do šou podporiť sestru Izabelu.

Viac o téme: TalentAndrej kampf
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu