Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Wow, to sú ale melóny: Markizáckej farmárke sa do očí dívať nebudete!

Zvodná Lucia Mokráňová v bikinách. Zobraziť galériu (6)
Zvodná Lucia Mokráňová v bikinách.

BRATISLAVA – Vystavila ich na obdiv! Bývalá markizácka farmárka Lucia Mokráňová (23) sa ani po skončení statkárskej šou nevytráca zo sveta šoubiznisu. Práve naopak, stále o sebe dáva vedieť. Najnovšie strhla zvedavé pohľady fotografiou, od ktorej páni neodlepia zrak. Krásna blondínka na zábere púta pozornosť svojim obdareným poprsím a kvapkami vody na rozhorúčenom tele. Zvodný efekt umocňujú sexi bikiny.

Lucia Mokráňová, ktorá pútala pozornosť počas markizáckej Farmy peknou tváričkou a dokonalou postavou, sa ani po roku od skončenia šou nevytratila z povedomia ľudí. Pravidelne komunikuje so svojimi fanúšikmi prostredníctvom sociálnej siete, kde aj pred pár dňami pridala pikantný záber. Bývalá stratkárka na ňom ohuruje bujným poprsím v sexi bikinách na pláži. Pri pohľade na zvodnú blondínku sa mnohým mužom zatají dych.


Divoký žúr markizáckych farmárov: Odhalené prsia a 30 orgazmov!

Takáto bola vypapaná: Slovenská sexica priznala „tučnú“ minulosť!


Zaujímalo nás preto, či takto odetá musí od seba chlapov pri vode doslova odháňať. „Ako ktorých. Niektorí si dovoľujú až príliš, iní majú zo mňa strach. Zopár mi ich už napísalo, že sa ma boja na verejnosti osloviť,“ prezradila nám Mokráňová.

Pri pohľade na pekne opálenú pokožku napadá otázka, či Lucia zvykne počas slnenia odhodiť vrchný diel plaviek. „Nie, určite nie. Neopaľujem sa hore bez. Ja sa totiž hanbím,“ odvetila prekvapivo sexbomba, ktorá momentálne nemá žiadneho partnera. Voľný čas preto investuje do pravidelného cvičenia a údržby svojho tela. A to je aj vidieť.

Zvodná Lucia Mokráňová sa takto vyprsila!
Zobraziť galériu (6)
Zvodná Lucia Mokráňová sa takto vyprsila!

Viac o téme: Lucia Mokráňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu